Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Jucan: „Este cam puţin pentru echipa noastră acest loc 4”

Paul Olar

Paul Olar
26.05.2016

U-Banca Transilvania a încheiat sezonul 2015/2016 pe un dezamăgitor loc patru, chiar dacă a reușit să pună mâna pe Cupa României.

Prezent la conferința de presă, Tudor Jucan, căpitanul clujenilor, a mărturisit că actuala stagiune i-a lăsat un gust amar, întrucât U-BT era cotată cu șanse uriașe la câștigarea campionatului.

"Din păcate, nu am reuşit să încheiem sezonul cu o victorie în faţa propriilor fani, însă din păcate nu s-a putut mai mult, am avut multe accidentări şi multe schimbări în lot şi până la urmă acestea au contat mult în acest rezultat. Frustrarea e mare când nu intri în finală, însă vreau să felicit adversarul, au meritat victoria, iar noi mergem mai departe. Este cam puţin pentru echipa noastră acest loc 4, ne-am ridicat puţin moralul cu Cupa României, asta mă mulţumeşte, însă în campionat am terminat din păcate pe locul 4... E un final de sezon puţin mai amar", a spus Jucan, conform u-bt.ro.

*Foto: u-bt.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    pai fara capitan
    Toata lumea spunea mereu ca lipseste Kuti, ca Tenter nu e bun. Defapt lipsea capitanul dar normal ca nimeni nu vede asta. Mie asa mi s-a parut- ca echipa Clujului mergea mult mai bine cu Jucan pe teren decat cu Torok sau Kuti.

    cu 7 ani în urmă (26.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea popsiis :

    Capitan
    Eu din vara l-as pune pe kuti capitan

    cu 7 ani în urmă (27.05.2016)
    • tzontzolino:

      re
      Asa consideri tu, e opinia ta. Eu unul cred in experienta si Kuti e totusi copil pe cand Jucan are vechime, nervi tari si stie sa gestioneze niste situatii.

      cu 7 ani în urmă (27.05.2016)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      Capitan
      Ai dreptate dar si silvasean era copil cand a fost numit capitan

      cu 7 ani în urmă (27.05.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    marturisire
    Marturisirea lui Jucan seamana cu cea a lui Fometescu. Mdeh, probleme de autoevaluare...

    cu 7 ani în urmă (27.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!