Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Jucan nu a ratat din acțiune în ultimele trei meciuri

Paul Olar

Paul Olar
25.03.2014

BC Mureș Târgu-Mureș a trecut sâmbătă de "U"-BT Mobitelco cu scorul de 88-81, într-o partidă ce a contat la etapa cu numărul XXIV din Liga Națională de baschet masculin. La succesul "tigrilor", un cuvânt de spus a avut și procentajul la aruncări, net superior adversarilor de pe malul Someșului.

În acest sens, Tudor Jucan a încheiat confruntarea cu 100% din acțiune. Fostul jucător al lui Gaz Metan Mediaș a reușit 1/1 din interiorul semicercului, respectiv 2/2 de la mare distanță, pentru un total de 8 puncte. "Juki" a izbutit de asemenea 3 pase decisive, 2 recuperări și o intercepție, statisticile sale formând un indice al eficienței de 14.

Tudor a bifat 13:51 de minute pe parchet în meciul amintit anterior și a stabilit un record personal la assist-uri distribuite în actuala stagiune. De menționat este faptul că extrema ce poartă pe maieu numărul 13 nu a ratat nicio aruncare în ultimele trei meciuri de campionat.

Astfel, Jucan și-a început recitalul în fața CSM-ului din Oradea, când a totalizat 4 puncte (2/2 din acțiune). A urmat întâlnirea cu Energia  Rovinari, iar jucătorul în vârstă de 31 de ani a atacat o singură dată coșul, totalizând 3 puncte.

Precizia componentului mureșean reprezintă a mostră a calității sale baschetbalistice. Revenit după o accidentare gravă la genunchi, sportivul originar din Cluj-Napoca pune umărul cu brio la succesele trupei lui Srecko Sekulovic.

Tudor nu este cunoscut ca unul dintre marcatorii temuți ai Ligii, însă contribuie eficient în jocul echipei sale, așa cum s-a întâmplat și sâmbătă. El a adus energie de pe bancă și s-a luptat la recuperare, acolo unde "alb-albaștrii" au suferit, mai ales în prima repriză a disputei cu "U".

*Foto: Báthori Zsigmond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!