Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Tunde Kilin şi Sonja Maric, noutăţile lui BCM Danzio

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
04.01.2013

BCM Danzio Timişoara s-a reunit în vederea pregătirii returului. În lotul panterelor roz au apărut două nume noi. Tunde Kilin şi Sonja Maric sunt cele două jucătoare transferate de echipa de pe Bega în pauza de iarnă, anunţă banatsport.ro.

Tunde Kilin a evoluat în tur la Olimpia Bucureşti. Fundaşul în vârstă de 21 de ani a jucat în 15 partide pentru Olimpia şi a avut medii de 8.9 puncte, 3.3 recuperări şi 2.6 pase decisive. Kilin se află la a patra experienţă în România după ce a mai trecut pe la Sportul Studenţesc şi Universitatea Cluj. 

Sonja Maric, în schimb, debutează în campionatul nostru. Jucătoarea de 27 de ani vine să acopere posturile problemă la Danzio: 4 şi 5. Sârboaica a jucat în trecut pentru Atomeromu (Ungaria) şi Celarevo (Serbia).

Conform aceleiaşi surse, clubul încearcă să mai aducă o jucătoare pentru postul de pivot.

foto: arhiva personală (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!