Stiri

Turcia – Pietro Aradori, noul transfer efectuat de Galatasaray

Paul Olar

Paul Olar
22.08.2014

Galatarasay Istanbul a oficializat un nou transfer după cel al lui Martynas Pocius. În acest sens, site-ul grupării din Turcia anunță că Pietro Aradori va evolua sub comanda lui Ergin Ataman.

Acesta sosește din prima ligă italiană, de la Mapooro Cantu. Îmbrăcând maieul acestei grupări, Aradori a fost desemnat MVP-ul primei runde a EuroCup din stagiunea precedentă. El și-a ajutat atunci echipa să răpună pe Artland Dragons, remarcându-se cu 28 de puncte și 6 recuperări.

Italianul va împlini în luna decembrie 26 de ani. Fundașul măsoară 1.98 m și a debutat în baschetul profesionist alături de  Unione Cestistica Casalpusterlengo, formație la care a evoluat în trecut și Marcus Hatten, noul component al lui CSM Oradea.

Revenind la Pietro, trebuie spus că el se laudă cu patru sezoane în Euroligă, dintre care două le-a disputat ca jucător al galonatei Montepaschi Siena. Totodată, sportivul originar din Brescia are la activ numeroase prezențe la naționala Italiei.

*Foto: marcodemaio.it

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!