Stiri Juniori U20 Masculin

Turneu semifinal Liga a II-a, seria II (Tîrgu Mureș)

Noémi Csiki

Noémi Csiki
14.03.2013

 
 BC Timba Timișoara CS Dinamo București LPS Focșani  BC Mureș Tîrgu Mureș

 

Turneul seriei a II-a din faza semifinală a campionatului U23 (Liga a II-a) masculin va fi organizat la Tîrgu Mureș. Cele patru echipe care fac parte din această serie, sunt BC Timba Timișoara, CS Dinamo București, LPS Focșani și BC Mureș Tîrgu Mureș.

BC Timba este una dintre cele două echipe care s-au calificat în această fază după ce au terminat pe locul 3 în grupa lor. Depășită de BC Timișoara și CSM Oradea, Timba a reușit să se claseze în fața echipei clujene în grupa C.

Dinamo a câștigat grupa A în faza preliminară fărămeci pierdut. Jucători din echipa „mare” de la Dinamo constituie parte semnificativă a lotului U 23 dinamovist. Andrei Petică, Leonard Filip și Dan Ioan au fost convocați la „Meciul Speranțelor” de la Craiova. Echipa este favorită la calificarea la turneul final.

LPS Focșani a făcut parte dintr-o grupă cu doar 3 echipe, în care CSU Ploiești a terminat pe locul întâi, iar CSM București a terminat fără a câștiga vreun meci. Focșănenii vin, așadar de pa locul al doilea din grupa B.

BC Mureș, gazda turneului, este cealaltă favorită la calificarea în faza finală, chiar dacă are un lot compus din jucători mai tineri decât permite grupa de vârstă: doi jucători au 20 de ani, restul fiind mai tineri. Mureșenii au terminat pe locul al doilea în grupa E, la egalitate de puncte cu liderul CSU Sibiu, despărțiți doar de scorul cumulat al meciurilor directe.

Meciurile se vor juca în Sala Universității „Petru Maior” din Tîrgu Mureș.

Programul turneului:

Vineri, 15 martie

16.00 CS Dinamo București - LPS Focșani

18.00 BC Timba Timișoara - BC Mureș Tîrgu Mureș 

Sâmbătă, 16 martie

17.00  LPS Focșani - BC Timba Timișoara

19.00 BC Mureș Tîrgu Mureș - CS Dinamo București

Duminică, 17 martie

10.00 BC Timba Timișoara - CS Dinamo București

12.00 LPS Focșani - BC Mureș Tîrgu Mureș 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!