Stiri Juniori U20 Feminin

Turneul final U20 feminin continuă la Cluj

Andra Olpretean

Andra Olpretean
27.04.2014

Sala Sporturilor “Horia Demian” este gazda turneului final al U20 feminin, unde trei echipe se luptă pentru titlul de campioană la această categorie. Turneul a reunit pe malul Someşului formaţiile CS Olimpia Bucureşti, CS BBall 6 Sfântu Gheorghe şi bineînteles, Universitatea Cluj.

Dupămasa zilei de 26 aprilie a readus pe teren echipele U Cluj şi CS Olimpia. În partida disputată ieri, gazdele au învins formaţia bucureşteană cu scorul de 66-59. De data aceasta insă, victoria a fost adjudecată  de echipa oaspete, care s-a impus cu scorul de 59-52.

Principala marcatoare a echipei “U” Cluj a fost Iulia Răileanu cu 15 puncte marcate, 9 recuperări totale, o pasă decisive şi un indice de 12 în dreptul eficienţei, urmată de Izabela Lovasz cu 10 puncte, 6 recuperări, o pasă decisivă pentru 12 unităţi la eficienţă şi Mihaela Maxim cu 10 puncte şi 6 pase decisive. În schimb la echipa CS Olimpia, cea care a totalizat un număr de 22 de puncte, 6 recuperări totale, 2 pase decisive şi a încheiat meciul cu un indice de eficienţă de 19 este Alexandra Chiţanu, urmată de Alexandra Maria Dumitrache cu 17 puncte, 2 recuperări, 4 pase decisive pentru 12 unităţi la eficienţă.

Mâine, 27 aprilie, de la ora 10:30 se va disputa partida dintre CS BBall 6 Sfântu Gheorghe şi CS Olimpia Bucureşti, iar de la 16:30 duelul dintre CS Universitatea Cluj şi CS BBall 6 Sfântu Gheorghe. Tinand cont că echipa clujeană se află la egalitate de puncte cu cea bucureşteană, departajarea se va face pe baza coşaverajului total, împărţind punctele marcate la cele primite.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!