Stiri Juniori U17 Masculin

Turneul final al CN U18 Masculin – ediția 2017/2018 se va disputa la Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.04.2018

Turneul final CN U18 Masculin – ediția 2017/2018 va fi organizat la Sibiu în perioada 2-6 mai. Partidele vor fi găzduite de Sala Transilvania din Sibiu.

Anunțul cu privire la organizare turneului final a fost făcut sâmbătă, 21 aprilie, prin intermediul site-ului oficial al lui CSU Sibiu.

„Ne bucurăm să putem organiza turneul final la Sibiu, spun asta și pentru că este momentul în care acești copii se vor despărți de perioada de juniorat și merită să joace acasă, în fața părinților și suporterilor sibieni. Echipa antrenată de Alexandru Kovacs este extrem de competitivă și a dovedit, de-a lungul timpului, că face performanțe. Vreau să le mulțumesc și pe această cale copiilor, antrenorului și părinților care i-au susținut în toți acești ani de când îmbracă tricourile Clubului nostru, pentru eforturile depuse, eforturi care nu au fost deloc de trecut cu vederea”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

La turneul final U18 de la Sibiu se vor duela, timp de 5 zile, următoarele formații: BC CSU Sibiu, U-Banca Transilvania Cluj, CSS Târgu Jiu, Steaua CSM Eximbank, C.N. Aurel Vlaicu București și C.S Agronomia București.

BC CSU Sibiu anunță că toate partidele din cadrul turneului vor fi transmise în direct pe pagina de facebook a clubului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!