Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Tyaunna Marshall: „Suntem pregătite, putem scrie istoria”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.04.2015

Sala „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe va fi astăzi un vulcan gata să erupă cu ocazia meciului decisiv din finala LNBF dintre Sepsi SIC din localitate și CSM Târgoviște. Cele două formații se află la egalitate după 4 meciuri jucate, 2-2, iar cine se va impune azi își va adjudeca titlul de campioană națională.

Una dintre componentele de bază de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, Tyaunna Marshall, a vorbit în câteva cuvinte pentru TotalBaschet despre decisivul cu CSM Târgoviște, spunând că principalul avantaj al echipei sale în acest meci va fi faptul că suporterii vor fi aproape.  

„Astăzi mă aștept la o bătălie exact așa cum au fost toate meciurile din această finală. Suntem conștiente că nu va fi ușor, dar știm ce avem de făcut pentru a deveni campioane. Să jucăm acest meci final aici în Sfântu Gheorghe este un avantaj real pentru noi deoarece fanii noștri sunt cel de-al 6-lea jucător. Energia pe care ei o emană este extraordinară. Atât eu, cât și coechipierele mele suntem pur și simplu pregătite să dăm tot ce avem pe teren astăzi, așadar putem scrie istoria”, ne-a declarat americanca. 

Startul întâlnirii se va da la ora 17:00, partida fiind transmisă în direct de DolceSport 1. 

*Foto: Cosmin Iftode (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!