Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Tyaunna Marshall, de neoprit în meciul 2 al finalei LNBF

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.04.2017

Americanca Tyaunna Marshall a pus serios umărul la victoria echipei sale, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, în meciul 2 al finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin, 72-66 cu Universitatea Cluj. Baschetbalista pregătită de Zoran Mikes a fost singura jucătoare care a evoluat aseară, din angrenajul ambelor echipe, care a reușit să termine cu cel puțin 20 de puncte și cel puțin 20 de unități la eficiență. 

Prezentă pe parchet încă din prima secundă a întâlnirii, Marshall a strâns în cele 35 de minute jucate, 27 de puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții, 2 capace, o singură minge pierdută și 26 de unități în dreptul productivității, fiind cea mai bună jucătoare a meciului. Din punct de vedere al procentajelor, baschetbalista cu numărul 15 de la Sepsi a încheiat jocul cu 38% (5/13) din interiorul semicercului, 67% (4/6) de la mare distanță, respectiv 50% (5/10) din dreptul liniei de fault. 

Tyaunna Marshall este cu siguranță una din piesele de bază ale lui Zoran Mikes, sportiva venită de peste ocean fiind nelipsită de pe parchet în actuala stagiune competițională. În cele 33 de meciuri jucate în LNBF, Tyaunna a acumulat medii e 18.2 puncte pe meci, 6.8 recuperări, 2.5 pase decisive, 2.4 intercepții, 1.9 mingi pierdute și 20.2 la eficiență, totul în 32:37 minute petrecute în medie pe suprafața de joc. 

Desigur, prestația foarte bună a Tyaunnei Marshall a fost completată de coechipierele sale după cum urmează: A. Godri Părău 12 puncte (4 recuperări, 5 pase decisive), A. Thompson 11 (8 recuperări), J. Jeffery 11 (5 recuperări), C. Harris 5 (5 recuperări), A. Stoenescu 3 și A. Huțanu 2.

*Foto: Gyurkó-Henning Balázs (Crow Security)

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Bravo fetelor,FELICITARI !!

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!