Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyler Laser: „A fost un meci între două echipe puternice. Arbitrii trebuiau să ne lase să jucăm”

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa
09.01.2018

tyler laser csu sibiu steaua

CSM Steaua EximBank București continuă seria victoriilor pe teren propriu, după ce s-a impus luni seara în fața celor de la CSU Sibiu.

Deși sibienii au început mai bine partida, roș-albaștrii s-au instalat la conducere în secvența a doua, iar până la final au continuat să-și mărească avantajul, câștigând cu scorul de 78-68.

Tyler Laser s-a arătat dezamăgit de prestaţia arbitrilor: 

Problema noastră principală au fost faulturile. 4 din 5 jucători s-au confruntat cu problema asta: eu aveam 2, Mirel 3, Cooper 2 și Pratt 2. Arbitrii ar trebui să se gândească la chestia asta. Dacă sunt atâtea faulturi, înseamnă că undeva au greșit. A fost un meci între două echipe puternice, trebuiau să ne lase să jucăm. Nu consider că am pierdut meciul, ci că am rămas fără timp. Cred că Steaua a fost norocasă pentru că unii din colegii mei nu au fost la nivelul la care sunt de obicei. Dacă nu am fi avut problema cu faulturile, sunt sigur că situația ar fi fost diferită, dar arbitrii ne-au privat de toată agresivitatea. Realistic vorbind, în faza următoare mă aștept la dueluri contra U-BT, CSM Steaua sau CSM Oradea și aștept meciurile grele”, a declarat fundașul sibienilor pentru site-ul nostru.

Laser a reuşit un meci foarte bune contra Stelei în care a înscris 32 de puncte, cu 5 recuperări și 5 pase decisive. În acest sezon americanul are medii de 19,5 puncte, 4,2 recuperări şi 2,9 pase decisive pe întâlnire.

După această înfrângere, CSU Sibiu ajunge la 9 victorii şi 4 înfrângeri. În următoarea etapă, CSU Sibiu va primi vizita celor de la BC SCM Timișoara.

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!