Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyler Laser este oficial jucătorul lui SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.08.2019

Tyler Laser este oficial jucătorul lui SCM U Craiova

Tyler Laser va fi conducătorul de joc al lui SCM U Craiova pentru sezonul competițional 2019/2020. Transferul anunțat pe surse de site-ul nostru a fost confirmat de agenția care îl impresariează pe fostul jucător de la BC CSU Sibiu.

În stagiunea 2017/2018, Tyler Laser a jucat 40 de partide pentru BC CSU Sibiu în Liga Națională de Baschet Masculin. Americanul a impresionat cu medii statistice de 17.0 puncte, 3.7 recuperări, 3.5 pase decisive și 1.1 intercepții în aproximativ 30 de minute jucate pe meci.

După sezonul bun de la Sibiu, Tyler Laser s-a transferat în liga secundă din Germania, la Walter Tigers Tubingen. Și aici a încheiat cu cifre impresionante, 15.1 puncte, 6.4 pase decisive și 2.4 recuperări în 30 de partide jucate.

De-a lungul carierei sale, Tyler Laser a mai jucat la Solna (Suedia), Ydra Asfalistiki (Cipru), APOEL Nicosia (Cipru), AEK Larnaca (Cipru), Tundja Yambol (Bulgaria), Kavala (Grecia), BC Levski Lukoil (Bulgaria) și Trefl Sopot (Polonia).

SCM U Craiova îi are sub contract în acest moment pe Dragoș Diculescu, Bogdan Țîbîrnă, Nikolay Stoyanov, Omari Gudul, Monyea Pratt și Porter Troupe. Antrenor va fi și în stagiunea viitoare Aco Todorov.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Craiova
    Bravo celor de acolo ca l-au luat, un mare câștig pt echipa. Este un jucător de mare valoare, printre foarte putinii din campionat care pot sa câștige un meci de unul singur. Mi-a plăcut mult de el când juca la Sibiu, sa vedem cum va arata la Craiova.

    cu 4 ani în urmă (12.08.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!