Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyronn Mitchell: un punct marcat și un arbitru la pământ

Noémi Csiki

Noémi Csiki
19.10.2013

În partida dintre BC Mureș și BC Timișoara, Tyronn Mitchell a avut o evoluție la fel de ștearsă ca și în meciurile dinainte: a înscris un singur punct (0 din 2 încercări din acțiune, 1 din 2 la lina de libere). 

Fundașul mureșenilor a avut trei recuperări și o intercepție, dar a pierdut mingea de 3 ori în aproape 14 minute jucate; astfel, el a terminat cu o eficiență de -1.

Mitchell a adus însă și un zâmbet pe buzele mureșenilor: el a fost protagonistul unei întâmplări haioase, împreună cu arbitrul Marius Ciulin: spre sfârșitul partidei, cei doi s-au ciocnit, și au căzut pe parchet, spre surpriza lor și a publicului, care s-a amuzat la vederea întâmplării, așa cum se vede și pe imaginea surprinsă de fotograful mureșean Zsigmond Báthori.

Din fericire, niciunul dintre cei doi nu s-a accidentat, însă Ciulin a avut un schimb de replici cu un suporter vehement care avea ceva de împărțit cu el. Arbitrul a rugat un angajat al firmei de pază care a asigurat ordinea la meci să îndepărteze suporterul din apropierea terenului.

După câteva secunde, meciul s-a reluat fără alte incidente. BC Mureș s-a impus cu scorul 91-87.

Foto: Zsigmond Báthori

12 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    Michell
    Din acest moment a meritat investitia !

    cu 10 ani în urmă (19.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RayAllen :

    CIULIN
    Am fost in sala chiar langa suporterul care a fost dat afara! de cat are voie un arbitru de prima liga sa injure in halu ala un suporter si sa se rasteasca la el! Ciulin nu a rugat un om de paza a strigat la un om de paza ca sa il scoata afara!

    CIULIN=SCURSURA SOCIETATII!!!

    cu 10 ani în urmă (19.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    ciulinii constantei
    Eu am fost in spatele acelui suporter. El doar atat a strigat: "DUMNEZEU NU BATE CU PARUL!" Iar la brusture i-a sarit mustarul si a urlat "AFARA. AFARA CU EL!".

    cu 10 ani în urmă (19.10.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș bbbarni :

    Penibil
    Inainte să strige la omul de pază,să scoată suporterul,ca un arbitru "civilizat"FIBA,a spus la respectivul suporter:Bag p...a in mă-ta!

    cu 10 ani în urmă (19.10.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    vorbiti fabulatii :)
    ciulinele ciulitor e cel mai iubit arbitru....ca sa nu zic "om de baschet" din Romania!!! cu observatia ca....ca nimeni nu-l apreciaza pe acest minunat personaj!!!

    cu 10 ani în urmă (19.10.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      fabula
      Pai, ce? Crezi ca numai La Fontaine a stiut sa scrie fabule? Numai Ciulin este "iubit in acest hal" la Cluj, Oradea, Timisoara. Si Lecca a recunoscut ca stie sa arbitreze a naibi de corect, daca vrea. :D A mai fost Banica, dar el s-a pensionat.

      cu 10 ani în urmă (19.10.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    mitchell
    sincer, m-am mirat grozav cand am auzit ca mitchell, jucator ce a trecut si pe la Oradea, a ajuns la vicecampiona!!! dar, m-am amuzat copios cand am vazut ca a facut si el ceva util pt baschet (in general) secerandu-l pe ciulitor, ceea ce, trebuie sa admitem ca e o performanta remarcabila.....de vreme ce diriguitorii baschetului de pe la noi promoveaza asemenea specimene!!!!

    cu 10 ani în urmă (19.10.2013) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    si la Pitesti
    si la Pitesti Ciulin e foaaaaarte apreciat. Cred ca jumatate de frigider il are plin cu carne de aici ! Dar il merita cu prisosinta ....

    cu 10 ani în urmă (19.10.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Oradea
    Cred ca si acum mai sughita Ciulin dupa meciul 2 cu Ploiestiul

    cu 10 ani în urmă (19.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    vinovatul
    Din păcate vinovat pentru faptul că Ciulin primeşte peste tot (excepţie poate Ploieşti) "fresh meet" este FRB. Câte şi câte decizii cel puţin discutabile a avut de a lungul timpului şi nimeni nu a luat nici o decizie. Trebuie ars la buzunar, suspendaţi 1, 2, ..... n etape şi se mai stăpâneşte. Ceva ca la fotbal. Ai greşit flagrant ... suspendat.

    cu 10 ani în urmă (19.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mtamasl :

    Razbunare
    Exista un zvon, Ciulin vrea razbunare din cauza reactiei publicului. HOAX! Mai nasol nu se poate arbitra :D

    cu 10 ani în urmă (21.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!