Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca învinge pe CSA Steaua București

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.12.2018

U BT Cluj-Napoca învinge pe CSA Steaua București cu scorul de 81-73 (21-16, 13-18, 23-18, 24-21)

De la U BT Cluj-Napoca s-au remarcat: Kyndall Dykes cu 21 puncte (3x3), 3 recuperări și 4 pase decisive, Jason Washburn cu 18 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă și Stanimir Marinov cu 15 puncte (1x3), 6 recuperări și 4 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Andrei Mandache cu 15 puncte (3x3), 2 recuperări și 3 pase decisive, Nikola Malesevic cu 12 puncte (1x3), 7 recuperări și o pasă decisivă și Ante Delas cu 12 puncte (2x3) și 2 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

7 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    chinurile facerii continua
    Victorie , din nou , parca chinuita. Desi se vede ca atunci cind se mobilizeaza, baietii joaca si cistiga. Dorsey pare o achizitie buna, in schimb Easeley este iesit din forma de inceput de Campionat. Greu se face o echipa...COMPETITIVA !

    cu 5 ani în urmă (15.12.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Joc modest
    din nou in fata unui adversar care este batut ca lumea de echipele care se respecta si care azi a jucat chiar mai slab decat obisnuia in ultima vreme . Dorsey, cum am anticipat, un fundas nitel peste Stamencovic si atat, in ton cu achizitiile inter-sezon din ultimii ani ( Franklin jr si D-zeu mai stie cum ii cheama pe celalalte petarde ). Eu in continuare nu inteleg cum de bossii de la BT se complac in aceasta situatie, ei nu se intreaba cum de alte echipe cu fonduri mult mai mici reusesc sa inchege echipe superioare noua, care mai pierd si ele cate un meci, dar in general castiga tot la diferente apreciabile, fara emotii, oferind spectacol .Si cel mai bun barometru, nr de spectatori, care tot scade, dar si nr mesajelor de pe totalbaschet, tot mai putine in ultima vreme . Si atunci ?!

    cu 5 ani în urmă (15.12.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe flo :

    💥
    A adus din nou BT-ul o petarda. Se pare ca Silvasan vrea sa ne faca campioni ...

    cu 5 ani în urmă (15.12.2018) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U
    Voi ganditi sau doar scrieti... adica ii de doua zile la echipa si trebuia sa castige singur jocul.... Exact din cauza limitarii celor care posteaza pe aici am renuntat sa mai postez si chiar sa mai urmaresc ce se posteaza aici...... In afara de ura, gunoi si mizerie nu postati nimic util pentru baschet..... in restul zilelor banuiesc ca uniforma voastra ii visinie si va luati petardele(a se citibani) si mergeti in deal sa ..... Scarbos!!!! Nu stiu daca jucatorul asta ii petarda dar voi sigur sunteti!

    cu 5 ani în urmă (15.12.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    ...
    Un aspect bun in urma acestui joc e numarul mare de recuperari pe care l-am avut. Adevarul e ca am jucat impotriva unei echipe care nu are cei mai buni pivoti, dar e un aspect pozitiv lupta la recuperare.
    Nu stiu cum am reusit sa avem mai multe turnover-uri decat asist-uri. Asta ar trebui sa ridice un semn de intrebare.
    In ceea ce-l priveste pe Dorsey eu consider ca e prea devreme sa iti dai cu parerea despre calitatea lui. Oricum, compararea lui cu Zeigler mi se pare exagerata. Nu cred ca e un transfer foarte reusit, dar mai trebuie sa treaca ceva timp ca sa poti trage o concluzie despre el.

    cu 5 ani în urmă (15.12.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Eu am scris
    in paginile precedente, ca in locul lui Stamencovic aveam nevoie de un jucatior determinant, cum e de ex Richardson la Oradea .Cand a venit el, deja in primul joc a dat peste 20 de pct, asta pe langa jocul deosebit etalat . Am zis de transferurile din inttrasesoane, imi mentin parerea ca in ultimii ani au fost aduse petarde, nicidecum jucatori determinanti . Iar legat de echipa, daca altii vad altceva decat chin pe teren, treaba lor, eu scriu ce vad si am vazut destule in cei peste 50 de ani petrecuti in salile din Cluj ! PS . Faceam comparatie cu echipe cu buget mai redus, care castiga detasat facand si spectacol. Ce-am scris o dovedit-o azi , din nou, Sibiul, care a maturat-o acasa pe Craiova cu 107-82, entuziasmand publicul, care era efectiv in delir . Pai comparati meciul Sibiului,( totusi, cu singura echipa cu numai o infrangere )cu cel facut de noi acasa cu Timisoara, si atunci poate veti vedea ca crticile sunt perfect justificate . Iar daca asta inseamna aducerea de jigniri a la ARM, asta este, fiecare cu cat il duce mintea !

    cu 5 ani în urmă (15.12.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silverzeus :

    ...ceva nu merge
    Problema nr 1 la aceasta echipa e ca bossul principal (dpdv managerial) a ramas acelasi....cristescu

    ....o fi bagand banca bani, dar cristescu e cel ce are in buzunar toate “alifiile”, desi s-a lasat impresia ca a fost retrogradat....intr-adevar conducerea BT face eforturi ca sa repare cretinatatea facuta acu cativa ani de “marele” conducator (ce isi insusea aceasta echipa ca fiind a familiei sale)...cine are “insight-uri” stie ca spre exemplu mr cristescu s-a opus VEHEMENT la propunerea de a se adopta sigla “U”....ce alt exemplu mai bun vreti: echipa e oglinda cu echipele anilor trecuti : 2-3 jucatori bunicei si in rest “umpluturi” si antrenori mediocrii...vin jucatori la noi ce au sezoane exceptionale la alte echipe, dar la cluj devin niste anonimi...”reteta” asta merge de pe vremea lui cristescu si sala vede si stie asta si e tot mai goala

    cu 5 ani în urmă (15.12.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!