Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca învinge pe SCM Universitatea Craiova

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.11.2016

U BT Cluj-Napoca învinge pe SCM Universitatea Craiova cu scorul de 80-71 (19-17, 15-17, 28-16, 18-21)

De la U BT Cluj-Napoca s-au remarcat: Kyndall Dykes cu 17 puncte (1x3), 7 recuperări și 2 pase decisive, Filip Adamovic cu 15 puncte (1x3), 3 recuperări și 5 pase decisive și Aleksandar Rasic cu 13 puncte (2x3), o recuperare și 4 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Williams Mathias Paul cu 21 puncte (3x3), 6 recuperări și 2 pase decisive, Jamar Nathaniel Abrams cu 16 puncte (2x3) și 10 recuperări și Marko Marinovic cu 12 puncte (1x3), o recuperare și 7 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

9 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Craiova
    As multumi oricui ce mi-ar putea spune cum a jucat Craiova azi! M-as bucura de o cronica obiectiva! Mersi!

    cu 7 ani în urmă (13.11.2016)
    • U BT Cluj-Napoca raress23:

      Replica buna
      A jucat ok Craiova, dovada ca s-a tinut de noi si a castigat 2 sferturi. Nu cred ca putea emite pretentii mai mari. A fost deranjata in sfertul 3 de apararea in zona. Va aparea cu siguranta o detaliere pe total baschet

      cu 7 ani în urmă (13.11.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      ...
      Multumesc frumos!

      cu 7 ani în urmă (13.11.2016)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Ubt vs craiova
    Meci destul de modest facut astăzi de ambele echipe. Craiova pentru ca acela e nivelul lor iar Clujul a jucat doar cat a trebuit pentru a învinge. Fie sunt obosiți, fie jucătorii s-au menajat pentru meciul de miercuri cu turcii. Craiova a pus ceva probleme doar în primele 2 reprize. Mi-a plăcut de la ei Will, dar le lipsește un coordonator bun și un leader de echipa. S-a jucat intr-un fair play deplin, fara scandari nepotrivite. Îmbucurător a fost ca s-a jucat cu sala aproape plina, în condiția în care afara viscoleste. Sa ne bucuram de baschet împreună , miercuri, indiferent de rezultat.

    cu 7 ani în urmă (13.11.2016)
    • streetball44:

      Da
      La fel s-a "inteles" si de pe livescore. E bine ca am castigat, ne asteapta un meci foarte greu miercuri. Sunt nerabdator sa-i vad pe baieti jucand cu Gaziantep pentru locul 1 in grupa.

      cu 7 ani în urmă (13.11.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    cj
    In sf. 3 echipa s-a aparat exemplar, exact atunci s-au dus la 16 pct., diferenta care a fost de ajuns pentru a castiga meciul.

    cu 7 ani în urmă (13.11.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ARK:

      @zol21
      Mai mult as zice ca Craiova a cazut total in sfertul 3. Si au fost pedepsiti de atacul clujenilor. Majoritatea celor 16 puncte au fost pe contraatac si datorita faptului ca Craiova nu a facut nimic in aparare.

      cu 7 ani în urmă (14.11.2016)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      sfertul 3
      În primele 3 minute jumate din sfertul 3 Craiova deja acumulase 7 greșeli. A fost un start de sfert execrabil, și asta a contat enorm, s-a rupt echilibrul. Categoric, a contat și diferența de valoare dintre cele două echipe, nu cred că vreun suporter oltean avea așteptări mari de la meciul ăsta.
      În altă ordine de idei, n-am înțeles după ce criterii aleg cei de la Digi meciurile pe care le transmit. Au transmis Pitești vs. Baia mare, în detrimentul meciului despre care vorbim. Au mai făcut pe la-nceputul campionatului d-astea, au transmis Pitești - Galați în loc de Sibiu - Craiova. Tot respectul pentru fanii piteșteni, nu despre ei e discuția, doar că ar trebui să fie un echilibru în alegerea meciurilor transmise.

      cu 7 ani în urmă (14.11.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Multumesc!
    Craiova va multumeste pentru obiectivitatea comentariilor!
    Ne vedem in retur! Bafta!

    cu 7 ani în urmă (13.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!