Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca, amical de gală cu Panathinaikos Atena

Eduard Popa

Eduard Popa
05.09.2018

u bt cluj panathinaikos amical

U-BT Cluj-Napoca își va prezenta lotul în fața propriilor fani într-o partidă care se va desfășura la Sala Polivalentă din Cluj în compania celor de la Panathinaikos Atena.

Meciul se va juca pe 23 septembrie. Biletele vor fi disponibile online și vor costa între 20 și 55 de lei.

„Va fi un mare spectacol, pentru clubul nostru va însemna foarte mult, cu siguranță cel mai mare meci din istoria clubului. E un mare test pentru organizația noastră. Vrem să ajungem să jucăm meciuri de genul. Va fi un test extraordinar și sigur va fi un spectacol și pentru fanii noștri”, a spus antrenorul secund Branko Cuic, în cadrul unei conferințe organizate la Polivalenta clujeană de către cei de la Sports Festival, organizatorii evenimentului.

„Tocmai am aflat acum. Nu aveam nicio idee că vom juca contra lui Panathinaikos. Sunt încântat, vreau să jucăm contra unor echipe puternice și cred că acest meci ne va face mai buni”, a spus și Kyndall Dykes.

Viitorul adversar al clujenilor, Panathinaikos Atena, a câștigat de 6 ori Euroliga, de 36 de ori campionatul Greciei și de 18 ori Cupa Greciei.  În actuala echipă a lui Panathinaikos se află jucători precum Nick Calathes, Thanasis Antetokounmpo, Georgios Papagiannis sau Keith Langford.

*foto: talkbasketball.com

3 comentarii la aceasta stire:
  • viking33 :

    Concerte
    De fapt e concert gues who si dj shiver, iar in pauza au bagat un meci de baschet. Daca publicul cere si dj shiver e gata meciul se vor juca doar 2 sferturi :)

    cu 5 ani în urmă (05.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nu mai e la moda
      hatereala. grow up!

      Ca suporter de baschet nici eu nu pot spune ca sunt foarte incantat de cum a fost gandit evenimentul. Adica eu vreau sa vad baschet si atat. Dar daca ma uit in afara, ia numai super bowl drept exemplu, pe care il cunoastem toti, ii tot asa, un show complex in care sportul e center piece.
      Acum nu-mi spune ca vor veni spectatori sa dj X si nu vor vrea sa vada meciul. Dimpotriva, formatul asta a fost gandit pt cei care vor sa mearga la un meci spectacol si carora le place si muzica de genul guess who si djul asta.
      Una peste alta, e o treaba minunata ca putem vedea asa echipa si asa jucatori la CJ si sper ca peste 10-15 ani sa ii vedem in meciuri oficiale, adica sa joace U-BT in Euroliga. Nu cred neaparat dar sper :))
      Daca comentariul tau a fost mai mult in gluma decat in hatereala, we're cool :)

      cu 5 ani în urmă (06.09.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj:

      Daaa
      De fapt baietii de la Panathinaikos veneau la concert la DJ asta, cum il cheama. Si afland DJ-ul ca vin baietii le-a zis: "Ia dati si voi cu mingea la cos pana imi schim eu sacoul si va dau 15% reducere la bilete." Da da!

      cu 5 ani în urmă (07.09.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!