Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca găzduiește pe BC CSU Sibiu în ultima bătălie pentru locul trei

Valentin Todea

Valentin Todea
08.06.2018

Medaliile de bronz ale Ligii Naționale de Baschet Masculin, ediția 2017-2018, se vor decerna la Cluj-Napoca, acolo unde U-Banca Transilvania primește vizita celor de la BC CSU Sibiu, într-un meci ce va lua startul sâmbătă, 9 iunie, începând cu ora 18:00. Intrarea spectatorilor la partida din Sala Polivalentă este liberă.

Combatantele și-au câștigat disputele de pe propriul teren în lupta pentru locul trei. A fost 94-89 pe malul Someșului, în timp ce sibienii au câștigat acasă cu 93-90. Va fi cea de-a șaptea întâlnire dintre cele două echipe a sezonului actual. Ambele au câștigat câte trei partide, iar Sibiul a reușit victoria pe terenul Clujului în luna ianuarie, scor 70-86.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din Laurențiu Grigoraș, Laszlo Bukurești și Sorin Drugău, fiind televizat de către Digi Sport.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Tulai Doamne...
    a fi meci tare...sper

    cu 5 ani în urmă (08.06.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!