Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca, victorie în ultimul amical din presezon

Eduard Popa

Eduard Popa
19.09.2017

amical u bt bc mures

U-BT Cluj-Napoca a învins BC Mureş, scor 84-79, în partida de prezentare desfăşurată la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Primul sfert a fost unul echilibrat în care gazdele s-au impus cu numai un punct (17-16). În al doilea sfert U-BT a început să se impună mai mult sub panou, astfel încât la pauză diferenţa a crescut la 11 puncte, scor 43-32. Goran Martinic a reuşit să ţină Mureşul pe linia de plutire, astfel încât după trei sferturi scorul indica o diferenţă de 12 puncte, 64-52. Profitând de relaxarea prematură a gazdelor, mureşenii au revenit în joc şi au reuşit chiar să egaleze în ultimul minut de joc. Kariniauskas a reuşit însă să aducă U BT Cluj în avantaj iar Sakic a înscris ultimele puncte ale meciului după ce a reuşit o intercepţie la următoarea fază. Scor final 84-79 şi cele două echipe se pregătesc acum de startul oficial al următoarei stagiuni.

Ozzy Barro a fost cel mai bun marcator al lui U-BT Cluj, cu 16 puncte, Alex Olah a reuşit 14 puncte, iar Gray şi Sakic câte 12 puncte fiecare. De partea cealaltă Goran Martinic a adunat 28 de puncte, în timp ce Bolds a înscris 21 de puncte. 

Meciul de prezentare s-a desfăşurat în faţa a peste 1.500 de spectatori. 

*foto: u-bt.ro/ Silviu Cristea

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj :

    Haide U
    A fost cel mai slab meci al echipei pe care l-am vazut in ultimul an (calendaristic). Cu siguranta nu asta ii tot ce poate echipa asta, sper sa faca un joc MULT mai bun in CL.
    Faptul ca are banca foarte lunga ii permite la Silva sa se apere sus si foarte agresiv aproape la fiecare minge. Daca echipa se va omogeniza tactica asta o sa sufoce orice echipa cu banca scurta. Momentan nu prea merge treaba dar sper sa se sincronizeze mai bine pe viitor.
    In atac pivotii au marcat usor, muresul ii praf sub panou, (cand nu intra recuperau ofensiv - si de 3 ori pe atac) dar aruncarile de la distanta si semi au fost slabe.

    cu 6 ani în urmă (19.09.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      meci de prezentare
      Vazandu-i pe cei de la Mures saptamana trecuta la Memorialul Tordai, ma asteptam la o diferenta de +20; dar probabil U nu s-a intrebuintat prea mult...Intradevar Clujul are o banca foarte lunga si pe hartie pare favorita clara si anul asta; eu sunt curios sa-l vad pe Olah cum se descurca in campionatul nostru, deoarece la Eurobasket m-a dezamagit.
      La Mures a aparut Mitchell sau a plecat dupa Hargrove? Sub panou sunt subtiri rau, mai ales daca lipseste Mladenovici (cu Pitesti nu a jucat). La cum arata acum, nu pot sa emita pretentii la primele 6, dar ei au obiceiul de a mai schimba lucruri pe parcurs, daca mai ramani niste bani nesifonati, asa ca nu se stie...

      cu 6 ani în urmă (19.09.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca zol2121:

      Cj
      Ms a jucat doar cu 3 straini, teoretic trebuiau batuti la 10-20 pct

      cu 6 ani în urmă (19.09.2017)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca hunteru :

    Meci de prezentare
    Una e meciul de prezentare, alta e un meci oficial. Nu văd de ce să forțezi inutil o diferența de x puncte într-un astfel de meci. Consider că e mai înțelept să nu obosești jucătorii și nici să nu-i expui aiurea la eventuale accidentări.

    cu 6 ani în urmă (19.09.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Jucatorii nostrii au fost anemici, letargici si fara nici un chef sa ude tricoul..... Daca era meci oficial diferenta era undeva la 30+puncte, in afara de Martinic nu a iesit nimeni cu nimic in evidenta!

      cu 6 ani în urmă (20.09.2017)
    Raspunde
  • pipzn :

    Meci
    Constatarile de mai jos se bazeaza strict pe ceea ce am vazut aseara din sala, fara sa fi vazut alte meciuri de pregatire sau sa citesc statistici actuale sau vechi:

    Fata de anul trecut pe vremea asta mi se pare mai bine. Anul trecut am vazut toate meciurile lor de la City Cup (toate pierdute de altfel) si nu aveau niciun fel de coerenta de echipa. Cel putin in primul sfert acum mi s-a parut ca echipa s-a miscat suficient de bine incat sa existe macar 2 jucatori care sa aiba aruncari/culoare deschise pentru finalizare. Iar lipsa de precizie a fost corectata de recuperarile ofensive, mai ales cat a fost Barro pe teren si a fost si sprijinit.

    Watson foarte muncitor, mi-a placut Sakic si Kromah, raman deocamdata la parerea ca Olah are kilograme in plus insa sunt destul de optimist sub acest aspect dupa ce sezonul trecut am vazut cum le-a dat jos Toth pe ale sale si astept sa-i vad si jocul, Kariniauskas nu parea confortabil cu atributiile de joc atunci cand era si Watson pe teren, Calnicenco a fost jucat putin si cat a fost pe teren (poate va avea din nou rol mai mult defensiv) iar restul care au mai intrat, prea putin sa-mi fac vreo idee (ma refer mai ales la Berculescu).
    In ceea ce priveste Gray, are mana si stiinta jocului insa mi se pare foarte vulnerabil la picioare (poate fi daramat repede)

    Un meci in care nu s-a rulat tot lotul (ma gandesc ca s-a tinut si la rezultat) ci mai mult variantele de start pentru primele meciuri oficiale. Din pacate sezonul va incepe in cupele europene si nu am avut senzatia de echipa pregatita pentru asa ceva, acum.

    cu 6 ani în urmă (19.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!