Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj Napoca vine la București să-și ia revanșa în fața militarilor

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
14.12.2018

CSA Steaua și U-BT Cluj Napoca se reîntâlnesc în etapa a 10a a LNBM, sâmbătă de la ora 16.15 în sala Mihai Viteazu din București. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4.

Vicecampioana en-titre vine după înfrângerea suferită pe terenul celor de la SCM Craiova, scor 75-66. Elevii lui Sasha Ocokoljic au cedat la o diferența de 9 puncte, după un duel destul de echilibrat, în care au avut șansa revenirii în partida, însă încheiat în urma unui joc foarte bun al craiovenilor în sfertul decisiv.

Pentru militari s-au remarcat Zarko Duric cu 23 puncte (1x3) și 6 recuperări, Nikola Malesevic cu 15 puncte (1x3), 8 recuperări și 3 pase decisive și Andrei Mandache cu 9 puncte (1x3), 6 recuperări și 5 pase decisive.

De partea cealaltă, U-BT Cluj Napoca face deplasarea în Capitală după un duel de foc cu SCM Timișoara, terminat cu scorul de 91-88 în favoarea ardelenilor. Bănățenii au fost la conducere mai mult de 35 de minute, însă gazdele au găsit resursele necesare să recupereze și să-și adjudece partida.

Atunci Kyndall Dykes a fost omul meciului cu 23 de puncte,7 pase decisive și 5 recuperări. Tot cu 23 de puncte a terminat și Jason Washburn, lângă care a mai adăugat 3 recuperări și 3 pase decisive. Stanimir Marinov și-a trecut în cont 16 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive iar Aleksandar Rasic a venit de pe bancă cu 12 puncte și 5 pase decisive.

În partida tur, CSA Steaua s-a impus în BT-Arena, scor 71-67, după un meci echilibrat pe tot parcursul celor 40 de minute de joc.

Cel mai bun jucător al gazdelor a fost Jason Washburn cu 22 de puncte și 7 recuperări, urmat de Aleksandar Rasic (11 puncte, 5 pase decisive) și de Vlad Moldoveanu (11 puncte). De partea cealaltă, de la Steaua București s-au remarcat Zarko Djuric (21 de puncte, 8 recuperări), Ante Delas (15 puncte, 4 pase decisive), Andrei Mandache (12 puncte, 6 pase decisive) și Skylar Spencer (12 puncte, 9 recuperări).

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 32 de ori, iar U-BT conduce detașat cu 19-13.

 

*foto: Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!