Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj a avut 6 jucători în double digits împotriva Timișoarei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.02.2019

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a pierdut la limită partida din deplasare cu SCM Timișoara, 78-80, suferind astfel cea de-a doua înfrângere din Top 6, eșec care o îndepărtează momentan de liderul BC CSU Sibiu. 

Fără aportul accidentaților Stanimir Marinov, Nandor Kuti și Vlad Moldoveanu, clujenii au fost nevoiți să improvizeze în fața revelației SCM Timișoara, rezultând astfel un joc colectiv de remarcat, cu 6 jucători având cel puțin 10 puncte marcate, însă insuficient pentru a reveni cu victoria din Banat. 

Principalul marcator al Clujului a fost Kyndall Dykes, autor a 16 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive și 20 la eficiență. Americanul a fost urmat de Aleksandar Rasic cu 13 puncte și 4 recuperări, Tony Bernard Easley Jr cu  12 puncte și 7 recuperări, Rolland Torok cu 12 puncte, respectiv Darrin Ray Dorsey cu 10 puncte și 5 pase decive, iar Jason Washburn tot cu 10 puncte, dar și 8 mingi prinse la panou. Restul punctelor au fost înscris de Andrei Mureșan 3, respectiv Andrei Calnicenco 2. 

U-BT Cluj a ajuns la un bilanț de 12 meciuri câștigate, 5 pierdute și 29 de puncte acumulate, fiind pe locul 2 în LNBM la un punct sub Sibiu și la unul peste Craiova. În runda următoare, elevii lui Silvășan vor primi în BT Arena vizita campioanei en-titre, CSM CSU Oradea. 

*Foto: Manases Sandor @u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!