Stiri Juniori U17 Masculin

U-BT Cluj este noua campioană națională la U18 masculin

Eduard Popa

Eduard Popa
05.05.2019

U-BT Cluj este noua campioană națională la U18 masculin

u bt campioni u18m

U-BT Cluj este noua campioană la baschet masculin, categoria de vârstă Under-18, după o finală câștigată la scor, 103-62, contra gazdelor de la LPS Bihorul CSM Oradea.

Bihorenii au rezistat doar în primul sfert formației antrenate de Răzvan Cenean și Mihai Racovițan. După două minute și jumătate, gazdele conduceau cu 7-3 și după opt minute scorul era 19-18. Clujenii au închis însă primul sfert cu un run de 7-0. A urmat apoi un galop de sănătate pentru tinerii clujeni, care s-au impus cu 23-13 în sfertul doi și aveau astfel un avantaj consistent la pauză, scor 49-32. Oaspeții nu au luat piciorul de pe pedală nici în repriza secundă și au câștigat sferturile trei și patru cu 31-14 și 23-16.

Mihai Cârcoană a terminat meciul cu 29 de puncte și 8 recuperări, Toma Lungoci a marcat cu 17 puncte, în timp ce Tudor Todea a strâns 14 puncte cu 8 pase decisive iar Dragoș Axinte 14 puncte. De partea cealaltă, Luca Năstruț a adunat 18 puncte, Enzo Vescan 16 puncte cu 8 recuperări și David Randiș 14 puncte.

Pe locul al treilea al turneului final U18M s-a clasat formația BC Slam București, care a trecut de CS Agronomia în finala mică cu scorul de 69-58.

*foto: raxsport.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Felicitări
    Foarte valoroasă echipa Clujului, mult peste toate adversarele. Sunt curios ce va face managementul clubului cu câțiva din acești băieți, în special cu Carcoana. Până atunci, felicitări.

    cu 4 ani în urmă (05.05.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    mihai racovitan e
    tipul cel mai din dreapta pozei? Wtf?

    cu 4 ani în urmă (05.05.2019)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      Da
      El este.

      cu 4 ani în urmă (05.05.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!