Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj o învinge categoric pe Universitatea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.03.2015

În derby-ul orașului Cluj-Napoca, U-Banca Transilvania s-a impus cluj în fața „lanternei roșii”, Universitatea Cluj, scor 93-47. Scorul pe sferturi a fost 23-14, 20-20, 22-13, respectiv 28-0

6 jucători de la U-BT au marcat cel puțin 10 puncte: C. Millage 16, N. Kuti 15, C. Baciu 13, F. Turner 11, D. Hargrove 10, respectiv S. Barnette 10. De cealaltă parte, din lotul celor de la ”U” Cluj s-au remarcat B. Burrell cu 14 puncte, V. Krysevich 11 (11 recuperări), respectiv D. Mays cu 10. 

Meciul a contat pentru runda cu numărul 25, penultima din LNBM. Cei de la U-BT au ajuns la un bilanț de 15 victorii și 8 înfrângeri, în timp ce Universitatea a pierdut toate cele 23 de meciuri disputate.

Vom reveni cu cronica meciului de la Cluj-Napoca!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!