Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj renunță la serviciile lui Pedja Stamenkovic

Eduard Popa

Eduard Popa
13.12.2018

stamenkovic pleaca u bt cluj

U-BT Cluj-Napoca a anunțat transferul conducătorului de joc Darrin Dorsey, baschetbalist cu experiență în Franța sau în Grecia.

Dorsey îi va lua locul sârbului Pedja Stamenkovic, după cum a anunțat chiar antrenorul lui U-BT Cluj, Mihai Silvășan:

„Am hotărât să-l transferam pe Darrin și sa ne întărim pe postul de fundaș. El este un jucător cu experiență in campionate puternice din Europa, un jucător cu personalitate, căruia ii place sa câștige. Ne dorim sa fie veriga care sa ne facă mai puternici și să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor. Ii urăm bun venit! Cu această ocazie vreau anunț și că Peđa Stamenković va părăsi echipa în viitorul apropiat. Îi mulțumesc pentru profesionalismul de care a dat dovadă si pentru timpul petrecut alături de noi. Îi urăm mult succes în continuare”, a spus „Silva”, pentru site-ul oficial al lui U-BT.

U-BT Cluj a fost a treia echipă în România pentru Stamenkovic, după ce a jucat în 2015/2016 la BCM U Pitești și la începutul sezonului precedent pentru CSM CSU Oradea.

În 9 partide jucate la U-BT Cluj, Stamenkovic a adunat medii de 3,9 puncte, 1,4 pase decisive și 1,4 recuperări pe întâlnire.

*foto: u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu AlexandruCSU :

    Ce sa spui...
    Tine-l, Doamne, pe Silvășan in funcție ca pana el e acolo orice transfer e degeaba.

    cu 5 ani în urmă (13.12.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!