Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj, victorie în finala mică de la Kormend

Eduard Popa

Eduard Popa
16.09.2017

u bt cluj

U-BT Cluj Napoca a câștigat sâmbătă finala mică a turneului de pregătire de la Kormend, în compania celor de la Khimik Yuhzne, scor 87-85.

Primul sfert a aparținut campioanei României, care cu un Vaidas Kariniauskas foarte inspirat a condus cu cinci puncte după primele 10 minute, scor 27-22. Jocul bun sub panou al ucrainienilor le-a permis acestora să intre la pauză cu un deficit de numai un puncte, scor 44-43.

Sfertul trei a fost câștigat de cei de la Khimik, 21-18, pe baza unei defensive mult mai bune. Aceștia aveau să se distanțeze chiar la 11 puncte (80-69) cu doar trei minute rămase de jucat. Cu toate acestea, sfârșitul meciului a fost gestionat mult mai bine de băieții lui Mihai Silvășan, care astfel au întors foarte repede soarta meciului și au reușit să câștige cu 87-85.

Kariniauskas a adunat 19 puncte, 4 pase decisive și 3 intercepții, Kromah a înscris 15 puncte, Giordan Watson a adunat 13 puncte, Sakic a avut 12 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive.

U-BT Cluj-Napoca încheie pe locul al treilea turneul de la Kormend, după ce ieri a pierdut duelul cu Olimpija Ljubljana, scor 93-90. 

*foto: facebook U BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!