Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania învinge pe CSM CSU Oradea în Supercupa României

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.09.2018

U-Banca Transilvania învinge pe CSM CSU Oradea cu scorul de 83-76 (20-19, 20-20, 29-14, 14-23)

De la U-Banca Transilvania s-au remarcat: Jason Washburn cu 23 de puncte și 9 recuperări, Stanimir Marinov cu 16 puncte (4x3), 4 recuperări și 5 pase decisive și Tony Bernard Easley Jr cu 16 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă s-au remarcat Giordan Lee Watson cu 22 de puncte (1x3), 2 recuperări și 9 pase decisive, Kristopher Jameil Richard cu 16 puncte (2x3), 3 recuperări și o pasă decisivă și Marcus Darrel Ginyard cu 15 puncte (2x3), 5 recuperări și 2 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici 

Revenim cu detalii!

*foto: Valentin Todea

37 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Haide U
    Primul trofeu din cele 3 bifat. Felicitari!

    cu 5 ani în urmă (29.09.2018) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Azi au castigat cei mai buni. Dar fluierasi astia ce au mai iubit Clujul azi, in special pe Papusheluuuu.

    cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe MS:

      papush
      oameni mici, ambitii mici, frustrari maxime
      #schimbaplaca #daiinpenibil

      cu 5 ani în urmă (30.09.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSM
    Primul trofeu din cele 3 ratat.

    cu 5 ani în urmă (29.09.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    don"t give up
    pe vremuri un super-hit cu Kate Bush si Peter Gabriel. Astazi in interpretarea magistrala Achim si sere.( pentru cei care n-au vazut meciul, e vorba de interventiile la time-out care cuprindeau versurile celebrului hit) Dupa cum s-a vazut la televizor, meciul a fost la discretia Oradei si numai interventia miseleasca a sponsorului FRB a facut sa intoarca tabela taman pe dos. Interventiile lui seres dinaintea meciului s-au adeverit, cei mai buni jucatori a lui U-BT fiind cei doi care au refuzat nationala taman in anul centenar, Vlad si Roli amindoi cu cite un un qutro-double ( 12 sprinturi, 17 sughituri, 59 de abdomene si 101 genuflexiuni). S-a vazut ca Oradea n-a putut trece peste oboseala deplasari la sala de mese de dimineata, sere a plecat cu autocarul sa aduca poloistii de la Baile Felix. Asa s-a scris istoria unui meci fara istoric in care Oradea a jucat perfect si a cistigat pe merit, dar brigada de arbitri ( toti cu carduri bancare BT si abonamente la UPC ) au hotarit sa dea Cupa Sperantei adversarilor.
    P.S. Primul 5 al Oradei a inscris 28 de puncte in total, iar cei mai huliti jucatori dupa esecul din BCL, respectiv Watsonescu si Ginyard au inscris 22 respectiv 15. Roata se invirte sau mingea e rotunda ?
    P.P.S. Serios : meci agrabil si interesant pentru etapa actuala de pregatire. Oradea, Sibiu si Cluj se pare favorite la Campionat. Timisoara si Pitesti stau la cotitura... Va fi interesanta joaca in 6-8.

    cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      ...
      Se pare ca stam foarte bine la pivoti. Easley si Washburn si-au facut bine treaba azi. Moldoveanu pare putin retinut, dar sincer nu imi fac mari probleme pentru el avand in vedere cat e de profesionist.
      Marinov imi place foarte mult. Nu e genul clasic de PG si deaia mi se pare ca Stamenkovic, rezerva lui, nu e cea mai buna optiune in momentul de fata pentru ca de fiecare data cand pune mana pe minge parca abia ajunge cu mingea in cealalta parte.
      Un alt aspect pozitiv ar fi distributia minutelor in echipa.
      Despre Dykes nu am ce zice. E exact cum il stiam.
      Sper ca Rasic sa isi intre in mana.

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Plus pivoții
      Washburn și Easley, doi pivoți care nu pot face post-up, au dat împreună 39 de puncte, Valeika și Lazăr 14...

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj:

      Glume de prost gust
      Like de la mine !

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    Raspunde
  • pipzn :

    Intrebare
    Cum ati reusit sa vedeti meciul pe site-ul digisport?

    Eu am incercat din 3 browsere diferite (IE, Chrome si Opera) fara succes.
    In plus am rugat pe cineva care e si abonat la digi (eu nu sunt) si are aplicatie dedicata pe telefon de la rds sa vada daca lui ii merge. Nu i-a mers in afara de o reclama.

    Asadar a trebuit sa ma multumesc cu play by play de pe siteul frb.

    Felicitari pentru victorie.

    cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      digi
      Eu sunt abonat Digi. Am abonament fiberlink 1000 cu care ei se lauda cu cea mai mare viteza. Am un smart tv 4k cu Android Tv pe care am incercat sa fac cast de pe laptop si de pe desktop. Merge cam 1 min de pe fiecare dupa care se intrerupe si gata. Am incercat cu browserul de pe android tv. M-am uitat cum se invarte cerculetul de m-am urat. Am renuntat si m-am uitat pe laptop. Sunt convins ca daca Teszari primea ceva banuti de la BT, vedeam meciul la tv.

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @stefan
      SmartTV urile sunt un mare bullshit... Sfatul meu: investește 200 de lei într-un Google Chromecast, iar apoi poți folosi laptopul sau telefonul mobil, cu browserul Chrome (să aibă toate extensiile), pentru a casta. De pe telefon poți casta acum aproape din toate aplicațiile (YouTube, Facebook,...)

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      gyke
      Am avut Chromecast 2 pe care am dat 450 de lei si inainte sa-l marit am mers cu amandoua in paralel. Nu este nici o diferenta. Poate ai un smart de generatie mai veche. Al meu inca nu are un an. Netflix, HBOGO, Youtube, Fb clipuri 4K fara probleme. Cast de pe telefon, laptop fara probleme. Raman la parerea ca Digi a limitat (pentru ca poate) vizionarea meciului doar pe laptop, desktop, smartphone.

      cu 5 ani în urmă (30.09.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Se poate
      Eu nu am smart TV de loc, doar Chromecast, iar aseară nu am fost acasă și m-am uitat la meci pe telefon, deci nu sunt sigur de loc dacă puteam casta de pe telefon, este posibil ca ăștia de la Digi să fi limitat... Dar acum, ca user experience, Chromecast ul mi se pare extrem de friendly user, mult peste smart TV...

      cu 5 ani în urmă (30.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      gyke
      Am studiat mult problema. Cei de google vor scoate incet Chromecast-urile de pe piata pentru ca vor fi implementate in tv-urile care au sistem de operare Android TV. Deci atentie! LG de exemplu au softul lor. Philips si Sony au Android Tv si implicit Chromecast implementat. Cum ai zis este foarte friendly mai ales daca ai si cont de google, se sincronizeaza cu toate device-urile pe care ai contul.

      cu 5 ani în urmă (30.09.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea gambler :

    .
    Titiacs poti sa faci cata bascalie vrei dar pana o sa gustati voi din meciurile bcl si o sa dati peste deplasarile din aceasta competitie, poate atunci o sa intelegeti despre ce e vorba. Si faza cu BT nu te supara dar unde ai mai vazut ca sponsorul unei echipe sa fie " partener principal al FR Baschet" ca sa citez ce apare pe site-ul federatiei.

    cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      multumesc de sugestie
      dar eu am gustat din " tortul " Primigi Vicenza. Ask your parents sau da cautare pe goagal. Asa ca o participare in a treia competitie nu e cea nemaivazuta senzatie. Asta nu stirbeste cu nimic din performanta Oradei, dar e bine sa fim mai ponderati cind facem afirmatii ( ma refere mai ales la sere )
      Vezi ca sarea consumata in exces dauneaza, iar acreala e buna "dupe" betie !

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe MS:

      sponsor
      oare digi ce este?

      cu 5 ani în urmă (30.09.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    Watson
    Bine ca s-a dus la Oradea. Uite ce bine joaca. Exact ca la Cluj.

    cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca mihaicj:

      watson
      Dupa parerea mea cel mai bun transfer pe care l-am realizat a fost plecarea lui. :))

      cu 5 ani în urmă (30.09.2018)
    Raspunde
  • dancri :

    CSM
    U a castigat azi pe merit si par sa aiba o echipa mai buna in comparatie cu cea de anul trecut.
    Noi am jucat doar cu cei 3 jucatori americani incluzandul aici pe ,,romanul" Watson si nu aveam cum sa castigam niciodata. Iar sub panou am fost dominati total. Lazar si Valeika doar au mimat baschetul. Daca lituanianul a mai miscat sa zicem ceva, Lazar este catastofa. Daca ar avea bun simt ar agata ghetele in cui fiindca si in partidele cu finlandezii a demonstrat ca baschetul pentru el a devenit un chin. Loci lasa-ne.
    P.S. TitiAcs mai incet cu ironia ca intradevar roata se invarteste. Aveti echipa buna anul asta si sanse mari la titlu dar ironiile nu cred ca isi au rostul.

    cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      stiu
      ca nu e obligatoriu sa fi citit si alte postari ale mele, dar sa stii ca aceiasi ironie o am si fata de "maistrul" Silva cind face nefacute sau fata de managementul echipei U-BT cind isi bate joc de bugetul sponsorilor precum campionatul trecut ! Aceiasi sugestie , mai putina patima si lasa acreala pentru dupa betie. Acum citeste cu voce tare ce am scris despre ECHIPA CSM Oradea si nu despre sere si fanteziile lui erotice.

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      ironii
      Dancri iarasi ai dreptate. Dar te rog sa atragi atentia si colegilor tai. Daca vrei te ajut. Fara ironie.

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • dancri:

      CSM
      TitiAcs ai postat despre parursul CSM in Europa in timp ce eu scriam si da ate si Sere bubele lui cum.le are pe ale lui si Cristescu.

      Stefan Cj, orice ai zice nu este normal ca sponsorul unui echipe sa fie si sponsorul Federatiei indiferent ce s-ar zice. Este de apreciat sprijinul acordat lui U dar de neexplicat sponsorizarea federatiei. In fine. Anul asta aveti o echipa tare si va permiteti ( cand va reveni si Torok) sz jucati cu o rotatie de 10 jucatori. Putine echipe isi permit acest lux.

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • dancri:

      CSM
      TitiAcs ai postat despre parursul CSM in Europa in timp ce eu scriam si da ate si Sere bubele lui cum.le are pe ale lui si Cristescu.

      Stefan Cj, orice ai zice nu este normal ca sponsorul unui echipe sa fie si sponsorul Federatiei indiferent ce s-ar zice. Este de apreciat sprijinul acordat lui U dar de neexplicat sponsorizarea federatiei. In fine. Anul asta aveti o echipa tare si va permiteti ( cand va reveni si Torok) sz jucati cu o rotatie de 10 jucatori. Putine echipe isi permit acest lux.

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      dancri
      Ar fi bine sa te documentezi un pic inainte de a face niste afirmatii. Eu am mai scris demult ca BT ar trebui sa se retraga din postura de sponsor al federatiei. Atunci echipele nationale si masculin si feminin nu ar mai avea sponsor. Turneele de copii si juniori nu ar mai avea sponsor, etc. Dar mai bine citeste un pic aici https://www.bancatransilvania.ro/bt-social-media-newsroom/stiri/banca-transilvania-devine-partenerul-principal-al-federatiei-romane-de-baschet/

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      te rog nu te mai grabi cind scrii
      ca nu am inteles mare lucru chiar daca ai dat enter de doua ori.
      1) eu am felicitat CSM pentru cistigarea campionatului si pentru parcursul de anul trecut din BCL si incerc sa fiu cit se poate de obiectiv fata de fenomenul BASCHET.Nu-mi place patima dusa la extrem. ( vezi chiar unele comentarii ale suporterilor Oradeni, dupa esecul cu finlandezii)
      2) eu vad pe site-ul frbaschet.ro ca in dreapta BT si Ministerlui apare o sigla cunoscuta DIGI ( daca vad bine ). E unul si acelasi DIGI sponsor al CSM Oradea ? Recunosc nu stiu daca e corect sa fi primul, al doilea sau al saptelea sponsor al FRB, dar e mai bine fara sponsori ? Acum in logica ta, ar trebui ca suporterii din Sibiu sau Bucuresti sa strige sus si tare ca e normal ca Oradea si Cluj sa cistige pe rind campionatul doar DIGI si BT sunt sponsori ai FRB ! E bine asa ? Fara ironie...

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      Baschet
      Acreala după beție e glumă proastă, somnul e cel mai bun medicament! Bucurați-vă de baschet, în alte părți e restul de la fotbalul de liga enspea!

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      TitiAcs
      Exact asta le-am scris si eu in alta postare. Atat eu cat si altii, multi clujeni au scris si felicitat Oradea cand au castigat campionatul. Dar se uita repede.
      P.S. Apropo la ce ai scris mai sus. Si eu am fost in sala la meciul cu Primigi. Alte vremuri. :)

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    Raspunde
  • bulcul :

    Pivotii
    Au facut diferenta, dupa cum era de astepta. Diferenta atata de mare, ca nu cred ca nici cu Denison nu am fi realizat prea multe. Buni rau Wasburn si Easley. Cred ca noua pur si simplu nu me plac pivotii. Cand s-a accidentat Valeika ca la fotbal, m-am gandit ca jucam in Fiba cu Loti si Gavrila, da' ca ne mai luam inca un PG strain, ca sa echilibreze.

    In alta ordine de idei, ma gandeam astazi in timpul sfertului 3 si 4 ca ar trebui sa fie o reducere de vreo 50% la bilete in primele 3-4 luni, dupa cum e o reducere de mai bine de 50% in jocul individual si de echipa, si tare ma tem ca mai mult decat majoritatea nu o sa se mai chinuie sufleteste sa vada cum se straduie fiecare jucator din echipa din greu, de la sfertul 3 incolo, degeaba.

    cu 5 ani în urmă (29.09.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Ne-au lipsit
    Multe in acest meci:
    -maini sigure
    -forta in aparare
    -minim 2 pivoti pe parchet
    -3-4 jucatori care sã aduca ceva plus de pe bancã.

    cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • dancri:

      CSM
      Pivoti nu am.avut si nici nu o sa avem, iar Pasalici si Vaidas au fost mana moarta.

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj :

    U
    - Dupa ce au jucat la Sibiu ( cu Falker si Cooper ) era clar ca o sa cam faca legea pivotii clujului
    - Vlad nu a jucat 1 an baschet. Daca ar fi fost in forma in care a plecat nu se intorcea. Probabil s-a intors sa joace niste jocuri dupa accidentare. In Turcia Ii greu sa prinzi minute dupa atata pauza. La Cluj o sa fie ok, ii profesionist bun, o sa-si revina
    - StudentU (?) cum ii cu Marinov nu are ce cauta ... Washburn alea alea ?

    cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nu stiu cum ii ca n am vazut meciul
      dar nici nu stiu ce vrei sa spui. Despre marinov am afirmat ca dupa meciul cu Pana nu mi pot face o parere, nici pozitiva, nici negativa. In alt meci de pregatire nu l am vazut.Washburn nici nu mai stiu cum a jucat si cum l am caracterizat. Oricum, a fost doar un meci. Cat sunt de valorosi si compatibilo vom vedea mai incolo un pic. Si faptul ca mi am exprimat o parere dupa o prima impresie pe care mi a lasat o echipa si mi au lasat o jucatorii in urma unui meci, de pregatire ce i drept, cu un adversar de calibru, nu inseamna nici ca am avut dreptate si nici ca e fair sa imi judeci tu parerea dupa fix inca,un meci. Hai sa mai,asteptam meciurile importante si apoi vedem care si cum ce valoare are.

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj:

      Numa’ bine
      Noi sa fim sanatosi si U sa bata !

      cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    Raspunde
  • dancri :

    TitiAcs
    Am.postat din greseala de 2 ori. Si vroiam sa zic ca atat Sere cat si Cristescu au bubele lor.
    Deosebirea dintre Digi si BT este ca prima este o institutie media si plateste o suma de bani pentru a putea transmite partide din LNBM si normal ca astfel numele ei se afla unde ai zis tu pe site, pe cand BT este o institutie financiara si sponsorizand o echipa trebuia sa se abtina in a sponsoriza si fexeratia. Canal + la un moment sponsoriza pe Paris SG dar si trsnsmitea meciurie din campionatul Frantei
    Pe de alta parte, Bancpost de exemplu este sponsor al Federatiei de fotbal, dar nu am vazut sa fie sponsor si al unei echipe de fotbal din Liga 1 sau 2.
    Dar traim in Romania si intotdeauna vor exista anomalii.

    Sa speram ca vom.avea un campionat competitiv si spectaculos.

    cu 5 ani în urmă (29.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      dancri
      Inainte de toate hai sa-ti explic ceva. Nu stiu cati ani ai dar cu timpul vei invata. Sponsor, cum chiar tu ai scris, nu este acelasi lucru cu patron. Aici trebuie sa faci diferenta. U este o Asociatie sportiva, la fal ca CSM. BT si Digi nu sunt patronii acestor echipe. Numai bine!

      cu 5 ani în urmă (30.09.2018)
    Raspunde
  • YMCA alin67 :

    meci de baschet...
    Tocmai s-a incheiat un meci de baschet adevarat, semifinala CM de baschet feminin, Australia-Spania, castigat dramatic de Australia. Meciul vostru, DIGI-BT, a fost, zic eu, precum interesul televiziunii cu 4 canale de sport de a-l transmite live...adica zero. Spor la ironii si glume proaste.

    cu 5 ani în urmă (30.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!