Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania și BC Mureș se întâlnesc vineri

Paul Olar

Paul Olar
22.12.2016

U-Banca Transilvania primește vineri, 23 decembrie, vizita celor de la BC Mureș Târgu Mureș, într-un joc din etapa cu numărul XIV a Ligii Naționale de baschet masculin. Confruntarea demarează la ora 17:15, pe parchetul Sălii Sporturilor Horia Demian.

După o pauză de două săptămâni, formația clujeană revine în campionatul intern, acolo unde ocupă la ora actuală a doua poziție. Pe primul loc se află Steaua, formație ce a disputat însă un joc în plus. U-BT a bifat 10 victorii și un eșec, acumulând 21 de puncte.

De asemenea, Jucan și compania vin după o victorie mare în FIBA Europe Cup. Alb-negrii au trecut marți seara de galonata Pau-Orthez, scor 79-69, ajungând la un bilanț de un succes și un rezultat pozitiv.

Un meci internațional a avut și BC Mureș, care nu a emis din păcate pretenții în partida cu Royal Hali Gaziantep, încheiată 90-76. Barnabas Szaszgaspar a avut probleme de lot, întrucât Laszlo Lazar și Ernest Kalve nu au evoluat, dar s-a bucurat de prezența lui Alhaji Mohammed, cel care a izbutit 13 puncte.

În campionat, BC Mureș este pe șase, ca urmare a celor șase rezultate pozitive și tot atâtea eșecuri. De asemenea, tigrii au învins în etapa precedentă pe Phoenix Galați, 94-77.

Pe lângă oboseală, ambele formații se vor confrunta mâine cu absențe. Mai exact, la U-BT nu vor evolua Vlad Moldoveanu și Nandor Kuti, în timp ce Szaszgaspar are șanse minime să mizeze pe Laszlo Lazar și Ernest Kalve.

Duelul va putea fi urmărit în direct la Digi Sport. În tur, victoria le-a aparținut clujenilor, scor 82-69.

*Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!