Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania a încheiat la egalitate un amical cu Partizan Belgrad

Paul Olar

Paul Olar
26.08.2016

U-Banca Transilvania a încheiat la egalitate partida amicală cu Partizan Belgrad de vineri seara, scor 73-73. Din moment ce a fost doar un joc de verificare, cele două formații nu au dorit să dispute o repriză suplimentară.

Potrivit site-ului oficial al ardelenilor, baschetbaliștii lui Silvășan s-au aflat la conducere o bună parte din meci. Totuși, sârbii au revenit în ultimul sfert, grație coșurilor înscrise de la mare distanță.

Kyndall Dykes a fost cel mai bun marcator al lui U-BT, americanul trecându-și în cont 22 de puncte, 2 pase decisive, 2 intercepții și un capac. Ousmane Barro a încheiat disputa în double-double, alcătuit din 18 puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive. Max Pustozvonov a pus pe tabelă 10 puncte, 3 recuperări și o intercepție.

În replică, Majstorovic s-a remarcat cu 17 puncte. De notat faptul că la Partizan a evoluat și William Hatcher. Fostul conducător de joc al lui CSU Atlassib Sibiu a contabilizat 10 puncte. Tot 10 puncte a strâns și Stefan Pot, fostul fundaș al lui CSU Ploiești.

*Foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!