Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania primește vizita echipei BC Mureș

Paul Olar

Paul Olar
12.02.2016

Etapa cu numărul XXII, ultima din prima fază a sezonului regulat, propune o confruntare deosebit de interesantă la Sala Sporturilor Horia Demian. Gazdele de la U-Banca Transilvania își măsoară forțele cu BC Mureș Târgu Mureș.

Duelul ce demarează la ora 19:00 aduce față în față ocupantele locurilor doi, respectiv trei, din clasamentul Ligii Naționale. Ambele formații au acumulat 35 de puncte, datorită unui bilanț de 14 victorii și 7 rezultate negative. De asemenea, combatantele de mâine au suferit un eșec în etapa precedentă.

Gazdele au pierdut întâlnirea cu SCM U Craiova, scor 91-81. Partida a avut un start echilibrat, însă oltenii, profitând și de prestația senzațională a lui Darius Hargrove, s-au desprins în sfertul secund. U a alergat după egalare, dar fără succes, Hargrove, Pantic sau Bureau punând capăt partidei.

În schimb, BC Mureș este ultima victimă de top făcută de Phoenix Galați. Trupa pregătită de Florin Nini nu se dezmite și continuă un parcurs senzațional pe teren propriu. Dunărenii și-au adjudecat meciul cu mureșenii, scor 83-74.

Revenind la încleștarea dintre clujeni și mureșeni, cele două grupări propun jucători noi față de ultimul joc, consemnat în decembrie. U-BT s-a despărțit de Darius Hargrove și l-a transferat pe Branko Jorovic, în timp ce Aliaksandr Pustahvar îl va înlocui pe Ivan Ivanovic, cel care se recuperează după o intervenție chirurgicală.

Și dacă tot am menționat precedenta dispută dintre U-BT și BC Mureș, amintim felul cum s-a încheiat aceasta. Goran Martinic a decis soarta duelului cu un coș senzațional înscris în ultima secundă, 66-65. Totodată, trebuie luată în calcul statistica, care ține tot cu băieții lui Prakuraitis. Din 37 de meciuri cu U, mureșenii s-au impus în 20.

*Foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!