Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

U Cluj-Napoca și-a completat lotul cu o jucătoare sârbo-canadiană

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.10.2017

Silvana Jez

Silvana Jez s-a alăturat Universității Cluj-Napoca înainte de startul Ligii Naționale. Fundașul are dublă cetățenie, sârbă și canadiană, astfel că formația ardeleană se încadrează în continuare în regula cu maxim 3 sportive non-europene.

Noul fundaș de la alb-negre a evoluat cinci sezoane pentru Ryerson College, între 2011 și 2016. Ultimul an al său la Ryerson a fost cel  mai bun, reușind medii de 14 puncte/meci și 7,5 recuperări în 22 de partide. Prima experiență europeană a lui Jez a fost la FSG Royal Eagles. În prima divizie olandeză a avut medii de 8,3 puncte, 6,7 recuperări și 1,3 pase decisive în 23 de meciuri.

Jucătoarea de 1,85 a jucat 7 minute și jumătate la prima sa apariție în alb-negru. A fost o înfrângere pentru vicecampioană, 64-75 cu CSM Satu Mare. A fost a treia întâlnire dintre cele două echipe într-o săptămână, după ce și-au împărțit victoriile și s-au calificat împreună la turneul final. 

*foto: ryersonrams.ca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!