Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Mobitelco învinge Energia Rovinari, scor 99-85

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.10.2013

U Mobitelco Cluj Napoca a reușit prima victorie a sezonului în LNBM, în fața celor de la Energia Rovinari. Scorul final al partidei a fost 99-85. În actul trei al partidei, Energia părea să revină, însă în sfertul decisiv nu au putut forța, și s-a recunoscut învinsă.

Revenim cu cronica.

 


 

Într-un meci din etapa a doua, U Mobitelco Cluj Napoca conduce la pauză Energia Rovinari cu scorul 58-32. După un prim sfert echilibrat și încheiat egal la 22, gazdele au făcut un sfert secund pefect în care s-au impus cu scorul 30-16. În prima repriză, Clujul a reușit 13 recuperări ofensive. Echipa oaspete practică un joc axat doar pe aruncări de la 2 puncte.

Revenim cu detalii la final !

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    intrebare
    vom gasi aici pe site si o cronica amanuntita a acestui meci? cate puncte a marcat fiecare, cine a fost si cine n-a fost folosit dintre cei aflati pe banca plus alte amanunte, asa cum ne-ati obisnuit?

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Statistica
    http://www.totalbaschet.ro/meci/U-Mobitelco-BT-Cluj-Napoca_vs_CS-Energia-Rovinari-T%C3%A2rgu-Jiu~6534

    Conform statisticii voastre Energia a folosit 7 straini si un singur roman.
    Djapa, Giordan Lee Watson, Konstantinas Kakaroudis, Darby, Troupe, Tal si Reinke plus Vlaicu! Este ceva gresit sau .... a gresit Nini?

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      Statistica
      Am uitat, Tal intra la categoria romani!

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!