Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Mobitelco a învins pe Timba fără probleme

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.10.2013

U Mobitelco Cluj a învins pe Timba Timișoara, scor 89-63, într-un meci contând pentru etapa a 5-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14. Pe sferturi: 12-14, 26-17, 22-13, 27-19.

Ivan Kuburovic a avut 21 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, Mihai Silvășan a bifat 16 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, iar Darius Hargrove a terminat cu 10 puncte pentru U Mobitelco Cluj.

De cealaltă parte, Kevin Bridgewaters a totalizat 28 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, iar Marjan Tasic a terminat cu 12 puncte pentru Timba.

În urma acestui rezultat Clujul are 3-2 la general, iar Timba este la 1-4.

Revenim cu detalii!

___

U Mobitelco Cluj conduce pe Timba Timișoara, scor 38-31, după 20 minute de joc în cel de-al doilea meci al etapei a 5-a în Liga Națională de baschet masculin. Pe sferturi: 12-14, 26-17. 

Ivan Kuburovic are 12 puncte, Darius Hargrove a adăugat 7 puncte, iar Miljan Medvedj a distribuit 5 pase decisive. În replică, Kevin Bridgewaters are 10 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive pentru Timba. Oaspeții joacă fără David Lawrence, fostul jucător al lui U Mobitelco Cluj fiind în Sala Horia Demian, însă nu s-a echipat.

14 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    impresii de la sala
    mi-a placut miscarea lui Pintea, pe final de meci am avut o echipa de jucatori tineri romani, si au evoluat chiar frumos...Kuti, Dragoste, Pop si Pogacean , doar Silva era pe teren...fiind aplaudati de toata sala la final...
    ei , si acum sa ne uitam la meciuri in euro.. ca sunt destule
    in rest..pt cine e curios unde sunt...sunt prea doamna ca sa mai raspund provocarilor!

    cu 10 ani în urmă (25.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Adi Micinic :

    Ban
    Thor și Asathor aveți ban.

    meea mulțumesc pentru exemplul oferit. Toată sitmă!

    cu 10 ani în urmă (25.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @hell
    Eu nu pot sa înţeleg comportamentul unora. Adică hell are ban, acum apar userii Thos şi Asathor creaţi la câteva minute distanţă care scriu comentarii de pe ip-uri proxi, ascunse şi recunoscute pe web ca fiind spammeri (204.124.83.130 - exemplu)

    Iar pe mail-ul de contact, Hell ne contacteaza de pe adresa de mail thor.asathor@gmail.com . Adică el centrează, el dă cu capul.

    Oameni buni, voi chiar nu aveţi altceva mai bun de făcut decât să pierdeţi timpul, cu porcării de genul? Nu putem discuta civilizat ?

    cu 10 ani în urmă (26.10.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Hell_drept la replica:

      Hell
      Ok, deci sa inteleg ca oricine se va inscrie vreodata pe acest site si o sa insulte o sa fiu eu? Am scris un mesaj mai8 lung dar consider ca ..... este inutil pentru ca sabin gherdan oricum nu ar pricepe..... i-am explicat si pe mail cum sta treaba dar..... bunul simt este lipsa la apel...... Iar faptul ca i-am semnalat ca mesajele userilor banati se vad pe mobile nu se numeste nici abuz nici pedofilie ci SEMNALAREA UNEI PROBLEME (asta mi-a reprosat pe mail). Asa cum eu pot sa zic ce vreau asa poti si tu dar...... din punctul meu de vedere este pierdere de vreme intratul pe aici!


      P.S. adresa de mail nu imi apartine, este imprumut deoarece nu am decat una si prin bunavointa unui anume personaj a devenit publica......

      P.S.2 sabin gherdan, vezi ca Thor este inscris de mult mai multa vreme ...... dinainte de a fi eu banat..... sau cu asta se numeste ca am descoperit america sau cine a fost prima data oul sau gaina!!!


      La buna vedere!!!!

      cu 10 ani în urmă (26.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    sabin gherdan
    Interesanta constatarea ta . A se intelege din asta ca este un singur user ce doreste sa "instige" ,sa provoace "hell" intre taberele "sudiste" si "nordiste" ( ca am tot vazut ca se pune problema in acest fel ) ?

    cu 10 ani în urmă (26.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      ......
      Chiar daca e de neinteles atitudinea lui hell, ar fi prea simplu si nedrept sa fie numai el scos vinovat pentru tot ce s-a scris pe aici in ultima vreme. Sper ca fiecare dintre noi sa fie mai atent in viitor cand posteza un mesaj, si asa cum incheia Sabin Gherdan sa "putem discuta civilizat".

      cu 10 ani în urmă (26.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    adi micinic
    Citind si recitind postarile in care au fost implicati vladutz si hell nu pot intelege de ce l-ai banat pe vladut. Este site-ul vostru , inteleg ca depuneti o munca aici si nu doriti sa fie calcata in picioare dar vedeti cum aplicati unitatile punitive , mie unul nu mi se par fair .

    cu 10 ani în urmă (26.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe asdepica :

    @stiinta, micinic, etc
    Bun, am inteles, Vladutz, hell&co, dar ce parere aveti de Ciuia?!

    cu 10 ani în urmă (26.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    Raspuns
    Niciodata nu vor exista doar oameni multumiti !

    Credeti-ne ca incercam sa ne facem treaba cat mai bine si v-as ruga respectuos sa ne lasati sa o facem asa cum trebuie. Multumesc!

    cu 10 ani în urmă (26.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!