Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Mobitelco câştigă pe final partida cu BCM U Piteşti

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.03.2014

U Mobitelco a trecut de BCM U Piteşti cu scorul de 87-83, în etapa a 21-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Scor pe sferturi: 16-16, 18-20, 26-25, 27-22.

Remarcaţi:

U Mobitelco: Darius Hargrove – 24 de puncte, 4 recuperări; Ivan Kuburovic – 21 de puncte, 4 recuperări; Mihai Silvăşan – 14 puncte, 3 recuperări, 7 pase decisive.

BCM U Piteşti: Pankracije Barac – 20 de puncte, 3 pase decisive; Marko Djurkovic – 16 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive; Ousmane Barro – 14 puncte, 15 recuperări.

în urma acestui rezultat, U Mobitelco ajunge la 15 victorii şi 5 înfrângeri, în timp ce formaţia lui Hristu Şapera are 12-9. Clujenii ocupă poziţia a 5-a a clasamentului, iar cu 2 poziţii mai jos se află piteştenii.

Vom reveni cu mai multe detalii! 

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    U
    In sfarsit o victorie, in care sincer nu prea mai credeam, pt ca au jucat destul de, sa zicem '' aiurea'', lipsit de inspiratie si pot spune si, nesansa la unele faze! Un meci cu final fericit! Handicapul moral a fost cel mai greu de trecut, si nu numai pt jucatori! Am suferit in tribuna si numaram minutele si ratarile!

    cu 10 ani în urmă (01.03.2014) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    "U"
    Am doua chestii de spus:
    1. Buna echipa are Pitestiul, nu prea inteleg de unde atatea infrangeri!
    2. De data asta voi comenta de arbitraj care a fost absolut patetic, jalnic si de prost gust si prin asta nu vreau sa spun ca au influentat soarta jocului ci doar ca au fost faze in care au decis dupa ureche si au scapat meciul din mana! Si in ultima vreme constat ca asta este specialitatea duduiei(am baut ceva asa ca am un lapsus). Mi se pare absolut jenant si impardonabil!

    Respect Pitesti si multa bafta in cupa ca acolo sunteti avantajati(asta nu inseamna ca nu doresc sa ajungeti in PO)!

    cu 10 ani în urmă (01.03.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    arbitrii
    da...slabi rau arbitrii , pacat pt aceasta brigada la un asemenea meci.char si asa frumos meciul 2 echipe care isi vad de treaba lor si joaca baschet.ca niciodata la pitesti chiar si dupa infrangeri nu ai ce sa reprosezi jucatorilor straini nimic.

    cu 10 ani în urmă (02.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!