Stiri Juniori U17 Masculin

U14 feminin: Trei echipe bucureștene și LPS Alba Iulia s-au calificat în semifinale

Andreea Vlase

Andreea Vlase
31.05.2019

U14 feminin: Trei echipe bucureștene și LPS Alba Iulia s-au calificat în semifinale

La turneul final al Campionatului Național U14 feminin s-au disputat astăzi ultimele meciuri din faza grupelor. CS Olimpia București și ACS Dan Dacian București au încheiat pe prima poziție în cele două grupe ale turneului din capitală, iar în semifinale li s-au alăturat Sportul Studențesc și LPS Alba Iulia. Partidele din penultimul act sunt programate sâmbătă, iar medaliatele se vor decide duminică.

Turneul a început miercuri la Arena de Baschet. CS Olimpia București a încheiat Grupa 1 pe prima poziție cu 6 puncte din 6 posibile. Pe doi a fost Sportul Studențesc (5 puncte, 2 victorii/1 înfrângere). Pe trei în prima grupă a terminat CN Teodor Nes Salonta (4 puncte, 1/2), iar CSS Gloria Arad a fost pe 4 cu 3 puncte (0/3).

Olimpia București, pregătită de Măndica Ciubăncan a câștigat cu 77-50 confruntarea cu CSS Gloria Arad, cu 68-56 cea cu Sportul Studențesc București și 79-36 cu CN Teodor Nes Salonta. Sportul Studențesc a fost pe doi în grupă grație victoriilor cu CN Teodor Nes Salonta (62-44) și CSS Gloria Arad (63-26). CN Teodor Nes Salonta a câștigat cu 48-34 duelul pentru locul trei cu CSS Gloria Arad.

Pe prima poziție în Grupa 2 a fost ACS Dan Dacian București, tot cu numărul maxim de puncte, 6. LPS Alba Iulia a fost pe doi cu 5 puncte (2 victorii/1 înfrângere). Pe trei a fost CSS Nr 5 București cu 4 puncte (1/2), iar CSM Târgu Mureș a încheiat grupa cu 3 puncte (0/3).

ACS Dan Dacian București, echipă condusă de Florentina Uță, s-a impus cu 49-45 în duelul cu LPS Alba Iulia, cu 39-28 în fața celor de la CSS Nr 5 București și cu 40-30 în partida cu CSM Târgu Mureș. LPS Alba Iulia a obținut biletul spre semifinală grație victoriilor cu CSM Târgu Mureș (45-33) și CSS Nr 5 București (50-31). În duelul pentru locul 3 s-a impus CSS Nr 5 București cu 62-40 cu CSM Târgu Mureș.

Sâmbătă dimineață sunt programate semifinalele. CS Olimpia București și LPS Alba Iulia se întâlnesc de la ora 10:00 la Arena de Baschet, iar ACS Dan Dacian București și Sportul Studențesc București luptă pentru al doilea loc în semifinale de la ora 12:00. După aceea sunt programate partidele pentru locurile 5-8. Jocurile sunt transmise aici.

Duminică vor fi meciurile de clasament. De la ora 9:00 se va juca partida pentru locul 7, iar de la 11:00 cea pentru locul 5. Finala mică este programată de la ora 13:00, iar campioana se va decide de la ora 15:00.

*foto: Alina Cojocaru Photography facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!