Stiri Juniori U17 Masculin

U16F. Duel Brașov vs. București în finala fetelor

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.05.2015

Finala Campionatului Național la categoria U16 feminin în acest sezon se va da între CS Universitar Brașov și ACS Champions București. Cele două echipe se vor lupta pentru medalia de aur în Sala Sporturilor din Târgoviște, cu începere de la ora 15:00. 

De cealaltă parte, pentru medalia de bronz, gazda Turneului Final, CSM Târgoviște, va da piept cu Olimpia București. Startul întâlnirii se va da la ora 13:00. De asemenea, LAPI Dej și CSS Gheorgheni se vor întâlni într-un meci pentru locurile 5-6, în timp ce LPS Alba Iulia și CSS Sfântu Gheorghe se vor duela pentru locul 7. 

În semifinalele de sâmbătă, Brașovul a trecut fără mari probleme de Olimpia București, scor final 67-41, în timp ce ACS Champions a dispus de Târgoviște cu 57-45. În cursa pentru locurile 5-8 s-au înregistrat următoarele rezultate: LAPI Dej vs. LPS Alba Iulia 60-54, CSS Sfântu Gheorghe vs. CSS Gheorgheni 42-63, 

*Foto: csu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!