Stiri Acvile

U16F - România pierde finala Campionatului European Divizia B în fața Poloniei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.08.2016

Echipa feminină a României U16 a cedat în finala Campionatului European Divizia B, găzduit de Oradea, în fața Poloniei cu scorul de 66-52.

Primul sfert al partidei a fost unul echilibrat pe care însă polonezele l-au câștigat la limită. Polonia a rupt echilibrul în sfertul secund, pe care l-a câștigat cu scorul de 24-12. Echipa nostră nu a avut forța să revină, a câștigat actul trei la un singur punct, iar în ultima perioadă de joc a marcat doar 7 puncte și a trebuit să se recunoască învinsă.

Alexandra Ghiță a fost cea mai bună jucătoare a echipei noastre cu 18 puncte, 12 recuperări , 2 pase decisive și un capac. Sarah Dumitrescu a termincat cu 11 puncte și 3 recuperări, în timp ce Irina Parau a acumulat 6 puncte, 15 recuperări și o pasă decisivă.

Anna Makurat a fost cea mai bună jucătoare a Poloniei în finală, cu 14 puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive.

După obținerea medaliilor de argint la Campionatul European U 16 Divizia B echipa feminină a obținut promovarea în primul eșalon valoric.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!