Stiri Juniori U17 Masculin

U16M. Bogdan Nicolescu: “A fost o competiție în adevăratul sens al cuvântului”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.06.2013

Bogdan Nicolescu

Jucătorul celor de la ACS Vipo Bucureşti a vorbit pentru Total Baschet despre Turneul Final al CN U16 Masculin ce s-a desfăşurat la Oradea.

Turneul Final mi s-a părut foarte bine organizat. A fost o competiţie în adevăratul sens al cuvântului ce a pus faţă în faţă chiar cele mai bune echipe din ţară, atât la masculin cât şi la feminin. Cred că puteam mai mult decât clasarea pe locul 3. În semifinala cu Dinamo am pierdut foarte greu după o revenire spectaculoasă şi după 2 reprize de prelungiri. Tot pe final am pierdut şi meciul cu U Mobitelco, din grupe. În concluzie, cred că se putea mai mult, dar suntem mulţumiţi de locul ocupat şi de faptul că am evoluat faţă de anul trecut.

Referitor la premiile câştigate de cel mai bun marcator şi recuperator, acesta a declarat:

Din punct de vedere individual a fost un turneu foarte bun pentru mine, însă mă bucur că prin evoluția mea am reușit să ajut echipa să ocupe un loc pe podium.

ACS Vipo Bucureşti a câştigat medalia de bronz.

Foto: Arhivă personală

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!