Stiri Juniori U17 Masculin

U18 M. ACS 4Sports Agronomia București s-a calificat în finală

Paul Olar

Paul Olar
07.05.2016

ACS 4Sports Agronomia București a obținut biletele spre finala Turneului U18, după ce a trecut astăzi de CN Aurel Vlaicu București. Trupa pregătită de Milan Sokic s-a impus cu scorul de 70-67, la capătul unei confruntări echilibrate.

ACS 4Sports Agronomia a început bine confruntarea, bucurându-se de un avantaj de 12 lungimi, 20-8, la finalul actului întâi. Aurel Vlaicu a revenit pe parcurs și chiar s-a instalat la conducere, combatantele mergând apoi cap la cap. Totuși, ACS 4Sports Agronomia nu le-a permis adversarilor să înscrie în ultimele minute și astfel și-a adjudecat victoria.

Tudor Fometescu a izbutit 19 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. Cristian Chițu a ieșit în evidență prin 15 puncte și 11 recuperări, în timp ce Eduard Petrescu a pus pe tabelă 14 puncte, 13 recuperări și o pasă decisivă. 

De partea cealaltă, Ștefan Mainea a izbutit 19 puncte, 11 recuperări și un assist. Cristian Mainea a avut 13 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive.

ACS 4Sports Agronomia va disputa finala în fața Stelei CSM EximBank București. 

*Foto: Facebook 4Sports

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!