Stiri Juniori U17 Masculin

U18M. CSM Steaua și Agronomia rămân neînfrânte și după ziua a treia

Eduard Popa

Eduard Popa
05.05.2018

csm steaua u18

După a treia zi de meciuri la Turneul Final U18 – Masculin, care se desfășoară la Sibiu, CSM Steaua și CS Agronomia sunt singurele echipe rămase neînvinse în această competiție.

CSM Steaua a dispus de U-BT Cluj, scor 77-50. Aurelian Gavriloaia a fost cel mai bun marcator al Stelei, cu 17 puncte, urmat de Andrei Arion și Matei Bălțeanu, cu câte 13 puncte. De partea cealaltă Modibo Diaby a înscris 9 puncte.

În a doua partidă a zilei CS Agronomia a trecut de CN Aurel Vlaicu, scor 64-58. George Cotoară a înscris 18 puncte pentru învingători, iar Radu Voinescu a adunat 11 puncte și 9 recuperări. De partea cealaltă Petru Popescu a înscris 20 de puncte, George Vlad a adunat 13 puncte și 7 pase decisive iar Theodor Duca 10 puncte.

În ultimul meci al zilei gazdele de la CSU Sibiu au trecut de CSS Târgu Jiu, scor 0-59. Victor Bogdan a marcat 21 de puncte, George Potera 14, în timp ce Vlad Golea a strâns 8 puncte și 12 recuperări. Pentru gorjeni Robert nanu a fost cel mai bun marcator, cu 19 puncte.

Astfel, după 3 zile CSM Steaua și Agronomia au 3 victorii fără înfrângere, U-BT Cluj U-BT Cluj, CN Aurel Vlaicu și CSU Sibiu au o victorie și 2 înfrângeri iar CSS Târgu Jiu 3 înfrângeri.

Sâmbătă se joacă următoarele meciuri:

Ora 12:00 CS Agronomia – CSM Steaua

Ora 14:00 CSS Târgu Jiu – CN Aurel Vlaicu

Ora 16:00 U-BT Cluj – BC CSU Sibiu

Partidele din această zi vor fi transmise și pe pagina noastră de facebook.

*foto: facebook CSM Steaua Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!