Stiri Juniori U17 Masculin

U18M. Covaciu şi Sabău, double-double în semifinala cu Braşov

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
12.05.2013

CSŞ Bega Timişoara şi-a asigurat locul în finala CN U18, după succesul din semifinale în faţa celor de la CSU Cuadripol Braşov cu scorul de 65-55.

Raul Covaciu şi Cătălin Sabău au terminat acest joc în double-double.

Covaciu a petrecut 40 de minute pe parchetul de joc, perioadă în care a avut 6/10 la aruncările de două puncte, 0/1 la trei puncte şi 5/9 la linia de pedeapsă pentru un total de 17 puncte. El a adăugat 18 recuperări (şase ofensive), 5 pase decisive, o intercepţie, un capac şi 8 posesii pierdute pentru un indice de 25 în dreptul eficienţei.

Sabău a fost liderul bănăţenilor la puncte marcate, eficienţă şi intercepţii. În cele 34 de minute de joc a avut 11/15 la aruncările de două puncte, 1/3 la cele de la distanţă şi 3/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 28 de puncte. El a recuperat 12 mingi (patru ofensive), a pasat o singură dată decisiv, a interceptat mingea de 3 ori şi a pierdut de 2 ori posesia mingii pentru un indice de 37 în dreptul eficienţei. De notat este faptul că Sabău a marcat 20 de puncte în repriza a doua a meciului.

În finala mare a CN U18 Masculin, CSŞ Bega Timişoara va întâlni pe LPS Târgu Mureş. Partida va avea loc duminică cu începere de la ora 13:00 la Arena de Baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!