Stiri Juniori U17 Masculin

U18M. Steaua CSM EximBank este noua campioană națională

Paul Olar

Paul Olar
08.05.2016

Steaua CSM EximBank București a câștigat în urmă cu puține momente un nou titlu la categoria U18 masculin. Gruparea militară a trecut în finală de ACS 4Sports Agronomia, scor 93-71.

Baschetbaliștii lui Ionuț Bâscoveanu au început în forță partida, conducând cu 8-0 după nici 2 minute. ACS 4Sports Agronomia a întâmpinat o defensivă strânsă a Stelei, care a profitat de avantajul taliei și a condus permanent pe tabela de marcaj.

Georges Darwiche a izbutit 17 puncte, 7 pase decisive și o pasă decisivă. Dragoș Diculescu a reușit 14 puncte, 9 recuperări și un assist, în timp ce Alexandru Coconea a contabilizat 13 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă, Christian Chițu a pus pe tabelă 21 de puncte, o recuperare și o pasă decisivă. Radu Voinescu s-a remarcat cu 12 puncte și 4 pase decisive.

Revenim cu mai multe detalii!

10 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martud72 :

    concluzii
    Am fost spectator la ultimele doua zile de turneu si am urmatoarele concluzii:
    -echipa STEAUA campioana meritata cu toate ca beneficiaza de o protectie prea mare din partea tuturor
    -o surpriza deosebit de placuta ACS 4Sports o echipa care la anul cred ca nu va avea adversar in campionatul de U18
    -echpa de la CN VLAICU o echipa f bine pregatita care putea foarte bine sa ajunga in finala.Nu inteleg decizia bancii care la scor egal ,16 sec de joc posesie adversar si nu faci faul repede iei cos de 3 pct!!!!
    -echipa din cluj ....o dezamagire mare rau de tot echipa total nepregatita cu jucatori pe care i-am vazut de multi ani pe la turnee dar care nu au evoluat in joc deloc sau nu au jucat in cele doua meciuri vazute de mine.Un club de traditie in baschet este pacat sa se prezinte cu asemenea pregatire la un turneu final.Fortarea jocului pe MURESAN de altfel un foarte bun jucator nu face bine nici echipei si nici lui.Mai intreb antrenorii de la CLUJ ce cauta nr.9 in teren pt ca saracul era pe langa subiect?

    cu 7 ani în urmă (09.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Marius12345_UCluj:

      APROAPE ADEVARAT
      Foarte fruoms commentariul tau martud72 si APROAPE ADEVARAT pentru ca, Clujul a facut maxim, pe cat era posibil cu lotul pe care il avea deoarece: majoritatea jucatorilor sunt nascuti in '99 care nu au prins anul trecut turneul final + Chiorean care e nascut in 2000. Din '98 e Muresan si Berculescu(care a lipsit de la turneul final).
      - Eu ma mir cum si cu echipa asta de care dispun au reusit sa ii bata pe cei de la 4Sports in sezonul regulat de 2 ori
      - Iar nr 9 Tamasdan nu pot sa inteleg nici eu care treaba are el cu lotul national

      cu 7 ani în urmă (10.05.2016)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      multumesc
      Pt comentariile facute in urma vizionarii meciurilor. Din ce stiu si 4 sports este formata din jucatori u 17. Totusi ce se intampla cu Berculescu, un jucator de lot in anii trecuti, cu calitati fizice deosebite dar care nu a progresat dupa transferul la Cluj. Din pacate au disparut 2 echipe frumoase la aceasta generatie : Css unirea Iasi si Olimpic Baia Mare care la u16 s-au luptat pt medalii.

      cu 7 ani în urmă (10.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe creeper :

    Nr 9
    Este vorba despre Tamasdan care a fost umflat de catre antrenori si introdus in lotul national, desi joaca maximum 10 minute pe meci cu o statistica... asa se intampla cand interesele sunt pe primul loc, se pierd copii buni datorita unor astfel de decizii, copii care desi depun eforturi nu sunt bagati in seama. De exemplu baietii de la 4sports, surpriza turneului, nu au niciun jucator la lot, iar clujul are 4.

    cu 7 ani în urmă (09.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martud72 :

    ciotlaus

    cu 7 ani în urmă (09.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martud72 :

    ciotlaus
    Acum trei ani daca nu gresesc la cluj a fost turneul final U 16 unde MARIUS CIOTLAUS a fost de departe cel mai bun om al clujenilor, dar spre mirarea tuturor nu a fost inclus in echipa turneului.Dupa acest turneu acest copil a plecat la CRAIOVA LA PLOIESTI iar in acest an a jucat la echipa U20 LA FOCSANI.La acest turneu clasamentul a fost:CN AUREL VLAICU,FOCSANI,CLUJ iar MVP-ul turneului MARIUS CIOTLAUS.De aici vedem ca interesele primeaza impotriva valorii la clubul clujean si incepe sa nu ma mai mire ca nu au rezultatele anilor trecutu!

    cu 7 ani în urmă (09.05.2016)
    • viking33:

      ciotlaus
      in ultimul paragraf Cristescu spune de ce a plecat Ciotlaus la Craiova
      http://www.totalbaschet.ro/articol/Mircea-Cristescu-Domnul-Trif-ar-trebui-s%C4%83-studieze-psihologia-%C5%9Fi-pedagogia-~23852

      cu 7 ani în urmă (10.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe John2016 :

    Mda... unde e adevarul?
    M-ati facut curios si m-am uitat pe componentii lotului national de U18 (http://www.frbaschet.ro/stiri/2016-02-05/loturile-juvenile-masculine-ale-romaniei-intra-in-pregatire-la-gheorghieni) si pe statistica turneului final de U18 (http://www.frbaschet.ro/campionat-masculin/u18/statistici-jucatori/)
    In mod firesc aceasta statistica arata ce poate jucatorul: puncte, eficienta, minute jucate, recuperari etc.)
    Fara aceste date... da... selectia e pe cumetrii si simpatii. Sunt 5 tineri care nu prind turneul final iar unii sunt fara echipa de U18.
    Ramane sa vedem daca se aduc modificari lotului dupa acest turneu.
    In rest, nu jigniti copiii. nu-i mai judecati si condamnati. Sunt copiii nostri, ai tuturor.
    NUmai bine.

    cu 7 ani în urmă (10.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martud72 :

    oare
    Marius draga oare din lotul CLUJULUI nu erau altii mai buni decat nr 9? Erau in lot trei jucatori pe care i-am vazut intrecut la VIITORUL CLUJ si copii erau bunicei.Sau ce vi ne la U CLUJ moare sau este ucis?

    cu 7 ani în urmă (10.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe John2016 :

    Waw
    Poate nu vedem noi ceea ce vede antrenorul. Acum nu l-or lua chiar doi antrenori de nationala, U18 su U18 3x3 daca o fi avand valoare. Raman omul statisticilor, cifrele turneului final sunt obtinute in conditii de joc, sub presiune. restul e subiectivism.
    Si mai hos e link-ul care m-a facut sa postez: http://www.frbaschet.ro/stiri/2016-06-01/debut-cu-stangul-la-mondialele-u18-de-baschet-3x3

    cu 7 ani în urmă (02.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!