Stiri Juniori U20 Masculin

U20: Conform așteptărilor, Târgu Mureș a învins Focșaniul

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
25.04.2014

 

LPS Focșani 70-88 BC Mureș LPS Târgu Mureș
  16-19, 19-25, 23-24, 12-20  

 

Cel de-al doilea meci al zilei în cadrul turneului final U20 de la Timișoara le-a pus față în față pe LPS Focșani, echipa învinsă ieri de gazdele de la BC Timișoara și BC Mureș LPS Târgu Mureș. 

Mureșenii au început mult mai bine partida, construindu-și un avans de peste 10 puncte încă din primele minute, cei de la Focșani părând că nu sunt intrați în meci. Țibârnă, de la moldoveni, a fost cel mai în formă jucător al formației sale în debutul meciului, însă apoi a redus ritmul. Pe finalul primul sfert, grație unor coșuri de la distanță, elevii lui Mihai Petruț s-au apropiat la numai 3 puncte de mureșeni, urmând chiar să îi egaleze cu 6 minute înainte pauză. Până la jumătatea partidei însă, aruncările de 3 puncte și combinațiile rapide i-au readus pe cei din Târgu Mureș în avantaj cu 9 puncte, după ce au avut un maxim de 14.

Partea a doua a meciul a fost complet la dispoziția Mureșului. Jucătorii Focșaniului au luptat să revină și chiar au echilibrat jocul minute bune, însă aruncările din spatele semicercului reușite de mureșeni, în special prin Boloni, i-au pus în imposibilitatea de a face acest lucru. Nici jocul lui Vîrna nu i-a ajutat, el având o prestație mult sub cea din prima partidă. 

Ultimul sfert a fost cedat clar de către focșăneni, care nu au mai avut răspuns la jocul bun prestat de adversari. În plus, si-a spus cuvântul și banca mai scurtă de care au dispus. Scor final 70-88 și LPS Focșani este învinsă și în cel de-al doilea meci al turneului.

Cel mai bun marcator al mureșenilor a fost Boloni care a marcat 26 de puncte, majoritatea de la 3 puncte, de unde a reușit 6 din 6. La Focșani Tudor Vechiu a fost principalul marcator, cu 17 puncte. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!