Stiri Juniori U20 Masculin

U20: Declarațiile partidei BC Timișoara - LPS Focșani

Claudiu Dekan, Dan Oancia

Claudiu Dekan, Dan Oancia
25.04.2014

Echipa de U20 a BC Timișoara s-a impus, în propriul fief, în jocul inaugural contra Focșaniului, scorul final fiind 84-58, la capătul unui meci aparent ușor. Disputa care a dat startul turneului final U20 și care se va consuma la sfârșitul acestei săptămâni la Timișoara — în sala "Constantin Jude" — a început sub un oarecare semn al echilibrului, balanța începând să se încline în favoarea amfitrionilor din sfertul al doilea.

"Până la urmă a ieșit bine. Nu am avut nici un fel de informație despre echipa Focșaniului la ora meciului și am fost luați puțin prin surprindere la început. Noi am stat mult mai bine din punct de vedere fizic, ceea ce s-a simțit. Am reușit să rulăm întreg lotul și să evităm unele accidentări. Le mulțumesc băieților pentru ce au realizat și sper să creștem intensitatea jocului", a declarat antrenorul gazdelor, Cristian Bota, la sfârșitul partidei disputate împotriva Focșaniului.

Întrebat de celelalte oponente, Cristian Bota a conchis: "nu am nici un fel de informație, nu am văzut vreo înregistrare ale partidelor. Cunoaștem Clujul pentru că am fost cu ei în grupă, iar Mureșul și Ploieștiul le vom vedea zilele acestea".

De partea cealaltă, antrenorul echipei venite din Vrancea, Mihai Petruț, a vorbit despre debutul cu stângul al echipei sale: "noi ne-am propus să anihilăm jucătorii cei mai importanți, Szekely, Păun și Covaciu, dar am primit foarte multe puncte de la restul jucătorilor. Au avut până la pauză un procentaj de 50% la aruncările de trei puncte, iar diferența a fost mare. Sferturile următoare au devenit o formalitate pentru ei. Am căzut și fizic, avem un lot subțire, ne bazăm pe 5, 6 jucători. Noi vom încerca să obținem maximum posibil de la acest turneu final, cu posibilitățile pe care le avem.”

LPS Focșani va juca vineri de la ora 20 contra echipei BC Mureș LPS Târgu Mureș, urmând ca bănățenii să întâlnească aceeași echipă, sâmbătă, de la ora 17.

7 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Varna
    In plus la LPS Focsani a jucat " marea speranta " care si-a batut joc de coechipieri. Capat de linie la orice faza. A aruncat de vreo 25 de ori din toate pozitiile cu procentaje sub 30%. Echipa alerga sa se apere si sa recupereze iar el se " straduia " sa incheie toate atacurile cat mai repede. Citisem in presa vranceana ca tanarul jucator a fost exclus din lot. Pacat ca l-ati reprimit. Neguroiu, Tibarna, Vechiu si Chirca jucatori cu ceva experienta si mult mai disciplinati ar fi jucat altfel fara acest tanar care imi aminteste de stilul lui Alin Olariu din ultimele 2 sezoane

    cu 9 ani în urmă (25.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe crisvirna :

    unui moldovean
    Domnule Onesim, observ ca dumneata confirmi ce se crede despre moldoveni vis-a-vis de frustrari si comportamente.De unde stii dumneata cine e copilul asta , cum joaca si cat a ajutat echipa. De ce nu te uiti tot pe statistici si sa observi curajul disciplinatilor din echipa de a arunca la cos. Nu cred ca de pe pozitia 2 sau 1 pe care joaca a stat sa arunce doar la cos cand colegii lui se aparau.De unde iti aminteste dumneata de Alin Olaru, cand nu l-ai vazut vreodata jucand????Si chiar nu cred ca ai dreptul sa te exprimi dumneata ce e pacat sau nu pentru ca nu cunosti situatia de la echipa.Nu imi doresc sa fac nicio remarca la echipa Iasiului sau vreunui jucator de acolo , dar nu mi se pare corect ca din spatele unui nickname anonim sa arunci cu acuzatii nefondate asupra unui jucator pe baza unor statistici care nu intotdeauna spun totul.Parcursul echipei pana la turneul final s-a bazat si pe contributia importanta a lui Radu Virna fapt reflectat de indicele general la eficienta pe care puteti sa il studiati pe acest site.

    cu 9 ani în urmă (25.04.2014)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      crivarna
      Pe Alin l-am vazut jucand de mai multe ori decat credeti, incepand de la 14 ani si pana la 18. Esential este ca l-am vazut in meciuri tari, grele, la Turnee Semifinale si Finale. Oricum l-am apreciat foarte mult pt calitatile tehnico-tactice pe care le-a manifestat de la o varsta foarte frageda. Inca mai cred ca Alin poate deveni jucator de baschet si la nivel de seniori. Stiti foarte bine la ce m-am referit cand am facut comparatia; cand Alin lua meciul pe cont propriu nepasandu-i de nimeni si nimic. De asemenea am urmarit cu mare interes evolutia lui Radu si m-am bucurat cand a fost convocat lot. Este adevarat ca l-am vazut jucand doar de vreo 2-3 ori in conditiile in care echipa nu-l prea ajuta si din acest motiv juca aproape singur dar, in aceasta echipa si la acest nivel acest lucru devine imposibil.

      cu 9 ani în urmă (25.04.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe crisvirna :

    unui moldovean
    Posibil ca din cauza aversiunii pe care o purtati acestui jucator sa fi uitat si faptul ca el este nascut in septembrie 1997 iar evolutia onorabila a acestuia la U 20 sa va determine in a elabora asa comment-uri?

    cu 9 ani în urmă (25.04.2014)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Aversiune
      Exagerati. Nu pot avea aversiune fata de un pusti de 17 ani, sunt si eu tata, in schimb pot semnala faptul ca se comporta ca " un JUNIOR VEDETA " . Sper sa gresesc

      cu 9 ani în urmă (25.04.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vulturul :

    pentru moldovean
    Am o nelamurire: cine esti d-ta sa semnalezi ceva?

    cu 9 ani în urmă (25.04.2014)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      parere
      Trebuie sa fii " cineva" pt a semnala ceva?. Stiu ca in decembrie 1989 ne-am castigat dreptul la exprimarea libera.Obisnuiesc sa uzez de acest drept. Pt lamurirea d-voastra,sunt un iubitor al baschetului si un foarte bun cunoscator al baschetului juvenil romanesc.

      cu 9 ani în urmă (26.04.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!