Stiri Juniori U20 Masculin

U20: Declarațiile partidei CSȘ Ploiești - CS U Cluj

Claudiu Dekan, Dan Oancia

Claudiu Dekan, Dan Oancia
25.04.2014

"U" Mobitelco Cluj-Napoca a întâlnit pe CSȘ Ploiești în cea de-a doua partidă a zilei de ieri din cadrul turneului de U20 ce se dispută la Timișoara. Sorții de izbândă le-au zâmbit transilvănenilor, la capătul unui joc foarte intens, scorul final fiind 112-120.

Echilibrul partidei s-a rupt în sfertul trei. Dacă la începutul acestuia clujenii au avut un avans de doar 5 puncte, la sfârșitul lui ecartul era de 35 de puncte. În ultimul sfert și-a spus cuvântul și relaxarea din tabăra alb-negrilor, ceea ce a ajutat Ploieștiul să reducă proporțiile scorului, la final fiind doar opt puncte în favoarea Clujului.

La capătul primului joc, Răzvan Cenean, antrenorul Clujului, a spus: "relaxarea băieților s-a simțit pe final, chiar dacă am câștigat jocul. Vreau să îmi felicit băieții în special pentru primele 35 de minute, pentru modul în care au evoluat. A contat și faptul că am avut o bancă mai lungă și ne-am putut baza pe un număr mai mare de jucători. Am impus intensitatea jocului. Nu mă gândesc încă la titlu, vreau doar ca echipa mea să joace așa cum a făcut-o în primele 35 de minute".

În ceea ce îi privește pe ploieșteni, antrenorul Marian Hartman, chiar puțin încântat de revenirea din ultimul sfert, a declarat: "...ei au o bancă mult mai lungă ca a noastră, își aduc jucători de peste tot din țară. Eu nu dispun de astfel de condiții, încerc să mă descurc cu ce am, dar e greu. Când a fost acea diferență mare le-am spus să-și aducă aminte că totuși suntem una dintre cele mai bune echipe din țară și că e inadmisibil să pierdem la o asemenea diferență. Sperăm să câștigăm următorul joc, contra celor de la Dinamo".

Tot din tabăra ploieștenilor, coșgheterul, Ștefan Neagu, a fost vizibil dezamăgit la capătului unui meci în care, chiar dacă a reușit 59 de puncte, nu a putut să aducă victoria: "a fost un meci echilibrat în care am avut momente bune și mai puțin bune. În sfertul trei nu ne-au ieșit unele scheme, iar în apărare am avut minusuri mari. Chiar dacă ne-am dorit toți, nu am reușit să învingem. Mai avem meciuri și trebuie să ținem capul sus și să încercăm să scoatem cât mai mult posibil".

Clujul va juca vineri de la ora 18 contra CS Dinamo, iar Ploieștiul va juca contra aceleași echipe, sâmbătă, de la ora 19.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!