Stiri Juniori U20 Masculin

U20: Mario Lazăr și-a condus echipa pe podiumul turneului final

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
27.04.2014

După o întoarcere spectaculoasă de scor, CS U Cluj a trecut cu 74-81 de BC Mureș LPS Târgu Mureș și astfel elevii lui Răzvan Cenean s-au clasat pe poziția a treia în cadrul turneului final U20 de la Timișoara. 

Cel mai bun marcator al clujenilor și al partidei a fost, din nou, Mario Lazăr. Tânărul baschetbalist a stat pe parchet 33 de minute, timp în care a marcat 25 de puncte (6 din 10 de la 2 puncte, 7 din 10 de la linia de aruncări libere) și a reușit 20 de recuperări pentru un total de 38 la indicele de eficiență.  Performanțe bune au avut și Mirel Dragoste (17 puncte) și Bogdan Pogacean (10 puncte).

Pentru mureșeni David Engi a fost principalul motor al echipei. În numai 19 minute el a înscris 21 de puncte, numai din aruncări din afara semicercului, și a reușit 11 recuperări. Tamas Boloni a marcat și el 14 puncte, iar Dumitru Potcoavă a terminat partida cu 11 puncte și 11 recuperări.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!