Stiri Juniori U20 Masculin

U20: Szekely, Păun și Vîrna remarcații partidei BC Timișoara - LPS Focșani

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
25.04.2014

În primul meci al grupei H din Turneu Final U20 BC Timișoara a trecut fără probleme de adversarii din Focșani, în special prin aportul jucătorilor care au cochetat și cu formația de seniori. 

Vlad Szekey a fost principalul marcator al echipei, cu 17 puncte la care a adăugat 8 recuperări și 5 pase decisive, pentru un total de 24 puncte de eficiență. Trebuie remarcat faptul că la aruncările de 3 puncte Szekely a terminat cu un procentaj de 80%, având 4 din 5 reușite.

Cel mai eficient jucător de pe teren, chiar dacă nu a marcat cele mai multe puncte a fost Georgian Păun. Jucătorul care a evoluat în acest sezon pentru Farul în prima ligă a terminat cu un indice de 38 la eficiență. El a marcat 16 puncte, dar a performat la recuperări, unde a reușit 22. În plus, a mai avut 2 pase decisive, 1 capac și 3 mingi furate. 

La echipa din Focșani cel mai bun jucător a fost de departe Radu Vîrna. El a reușit 24 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, însă a avut și 8 mingi pierdute. Din spatele semicercului a aruncat de 16 ori, dar a marcat numai 6 coșuri pentru un procentaj de 38%.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Remarcati
    Daca luati in considerare ca principal criteriu "puncte marcate" Varna este OK dar cand te preocupa doar aruncarea la cos e normal sa punctezi mult, dar cu ce pret? Eficienta 6, 8 tournovere, procentaje jenante . Uitati-va la statistica lui Tibarna, singurul capabil sa se bata sub panouri cu puternicii Paun si Covaciu : 8 pct, 17 rec. 21 eficienta....

    cu 9 ani în urmă (25.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe crisvirna :

    unui moldovean
    Tibarna are 2,08 , joaca pozitia 5 si el trebuia sa se bata sub panou insa raportul recuperarilor a fost favorabil Timisoarei 58/33. Eu zic sa ii lasati pe cei care au vazut meciul sa comenteze.

    cu 9 ani în urmă (25.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe crisvirna :

    unui moldovean
    Tibarna are 2,08 , joaca pozitia 5 si el trebuia sa se bata sub panou insa raportul recuperarilor a fost favorabil Timisoarei 58/33. Eu zic sa ii lasati pe cei care au vazut meciul sa comenteze.

    cu 9 ani în urmă (25.04.2014)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      comentariu
      Eu stiu cu cine s-a batut Tibarna : Paun si Covaciu sunt sunt unii din liderii generatiilor 1994 si 1995, jucatori care se pregatesc si au prins minute in prima divizie. Stiu cum se apara Sabau si Tamas, de asemenea Szekely siDiaconu pe pozitiile 1- 2. In general cunosc filozofia jocului in aparare practicat de echipa timisoreana. Va asigur ca i-am vazut pe timisoreni jucand de mai multe ori decat credeti d-voastra si de aceea apreciez faptul ca Lucian a recuperat mai mult de jumatate din mingile echipei. Poate imi spuneti cate pase a primit la interior de la Radu...

      cu 9 ani în urmă (25.04.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe parereamea :

    Nu exista asa ceva....
    Pase in interior de la Radu Varna??? ....despre ce vorbim???

    cu 9 ani în urmă (25.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii