Stiri Juniori U20 Feminin

U20F. CS BBall 6 învinge pe Olimpia București

Andra Olpretean

Andra Olpretean
27.04.2014

Dimineaţa zilei de 27 aprilie a turneului desfăşurat a Cluj, a readus pe parchet duelul dintre CS Olimpia Bucureşti şi CS BBall 6 Sfântu Gheorghe.  Sala Sporturilor “Horia Demian”, a găzduit meciul în care echipa din Sfântu Gheorghe şi-a luat revanşă dupa înfrângerea suferită în prima zi a turneului împotriva bucureştencelor. Gruparea din judeţul Covasna s-a impus în faţa jucătoarelor antrenate de Romina Cristea cu scorul de 59-51.

Principala marcatoare a formaţiei CS BBall 6 a fost Kincso Kelemen, totalizand 22 de puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive şi un indice de 24 în dreptul eficienţei, urmată de Noemi Gergely cu 10 puncte, 2 recuperări şi 3 pase decisive. De cealaltă parte, s-a remarcat Gabriela Măgurean cu 15 puncte, 6 recuperări, o pasă decisivă şi 19 unităţi la eficienţă, urmată de Alexandra Maria Dumitrache cu 13 puncte, 2 recuperări, 10 pase decisive pentru un indice de 17 la eficienţă.

Ultimul meci al turneului final de la Cluj va începe de la ora 16:30 şi va readuce pe teren echipele Universitatea şi CS BBall 6. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!