Stiri Juniori U20 Masculin

U20M: BC Timișoara și CSS Ploiești joacă pentru titlul de campioană națională

Marius Petri

Marius Petri
26.04.2014

Turneul final al campionatului național U20, organizat în sala “Constantin Jude” din Timișoara, a ajuns în ultima zi. După 3 zile în care cele șase echipe calificate s-au duelat în cele două grupe în care au fost repartizate, se cunoaște componența celor 3 meciuri din ultima zi.

Astfel, pentru locurile 5-6 se vor confrunta LPS Focșani și CS Dinamo București, într-o partidă care va începe mâine la ora 10:00. Dinamoviștii au ratat calificarea în finala mare în urma înfrângerii cu CSS Ploiești, dar pleacă din postura de favoriți contra grupării din Vrancea, datorită faptului că au reușit o victorie în acest turneu, în comparație cu cele două eșecuri suferite de Focșani.

Finala mică va avea loc între U Mobitelco Cluj-Napoca și BC Mureș Târgu Mureș și va debuta la ora 12:15. Confruntarea pare una echilibrată, cele două formații având trasee asemănătoare în această competiție: victorie în primul meci și înfrângere în al doilea.

Primul angajament al meciului care va desemna campioana națională a categoriei U20 va fi dat la ora 14:30. BC Timișoara pleacă în această partidă cu prima șansă, având în vedere parcusul excepțional din faza semifinală și turneul final, în care nu au pierdut niciun meci. De asemenea, bănățenii au și avantajul terenului propriu, însă duelul cu CSS Ploiești pare unul deschis oricărui rezultat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii