Stiri Juniori U17 Masculin

U20M. Christian Chițu, CS Agronomia București:” Noi vom trata turneul meci cu meci și sperăm să ne clasăm cât mai sus.”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
23.04.2018

Luni, în Capitală, va debuta Turneul Final U20 Masculin. Competiţia pare a fi rezervată în acest an echipelor din Bucureşti. Cele patru formaţii calificate sunt Ştiinţa, Agronomia, Aurel Vlaicu şi CSO Voluntari.

CS Agronomia București este gazda Turneului Final U20, iar unul din componenții echipei, Christian Chițu, a vorbit în exclusivitate pentru site-ul nostru despre competiție.

”Nu știu ce să spun despre acest turneu final, fiindcă toate cele 4 echipe sunt motivate și își doresc câștigarea campionatului. Nicioadata nu ne-am văzut campioni sau pe un anume loc din start. Noi vom trata turneul meci cu meci și sperăm să ne clasăm cât mai sus.

Sunt niște adversari buni. Nu cred că există “o favorită” , deoarece așa cum zice mama: “mingea este rotundă”. Fiecare echipă are o șansă egală și nu ai de unde să știi ce se va întâmpla în timpul meciului.

Există o diferență foarte mare dintre turneul nostru de u20 din România, unde concurența este foarte slabă, având doar câteva echipe în toată țara și Campionatul European din vara aceasta, unde echipele sunt foarte tari și concurența foarte mare. Singură motivație pe care noi trebuie să o avem este să fim în echipa lotului vara aceasta. Niciun loc nu este garantat. Oricum, sper că România să își mențină poziția în grupa valorică A. Mă ambiționează faptul că România este anul acesta în Divizia A u20 pentru a munci mai mult, să îmi depășesc limitele și să îmi perfectionez jocul.”

Competiţia va începe luni, 23 aprilie. Partidele se joacă în sistem fiecare cu fiecare. Programul jocurilor este următorul:

 

Luni, 23 aprilie

 

Ora 11:30 CSU Știința București - CSO Voluntari

Ora 13:30 CS Agronomia București - CN Aurel Vlaicu

 

Marți, 24 aprilie

 

Ora 11:30 CSO Voluntari - CS Agronomia București

Ora 13:30 CN Aurel Vlaicu - CSU Știința București

 

Miercuri, 25 aprilie

 

Ora 11:30 CN Aurel Vlaicu - CSO Voluntari

Ora 13:30 CSU Știința București - CS Agronomia București

 

Competiția este destinată sportivilor născuți după 1 ianuarie 1998.

 

*foto: Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!