Stiri Juniori U17 Masculin

U20M. Denis Murgu, Știința București:”Cred că diferența o vor face ambiția și atitudinea.”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
22.04.2018

Luni, în Capitală, va debuta Turneul Final U20 Masculin. Competiţia pare a fi rezervată în acest an echipelor din Bucureşti. Cele patru formaţii calificate sunt Ştiinţa, Agronomia, Aurel Vlaicu şi CSO Voluntari.

Știința București va încerca să își apere trofeul câștigat la mare lupta anul trecut. Denis Murgu, componentul echipei din Regie a vorbit în exclusivitate pentru site-ul nostru despre turneul din acest weekend.

”Va fi un turneu dificil, fiecare din cele 4 echipe aspirând la titlul de campioană. Cred că diferența o vor face ambiția și atitudinea.

Cum am menționat anterior fiecare echipa are șansă ei, dar cred că echipa noastră pleacă cu prima șansă, dat fiind faptul că suntem neînvinși în sezonul regulat.

Privind înapoi la reușita băieților de anul trecut, cred că e corect să spun că întreaga generație de u20 din anul actual va fi motivată să mențină ștacheta.”

Competiţia va începe luni, 23 aprilie. Partidele se joacă în sistem fiecare cu fiecare. Programul jocurilor este următorul:

 

Luni, 23 aprilie

 

Ora 11:30 CSU Știința București - CSO Voluntari

 Ora 13:30 CS Agronomia București - CN Aurel Vlaicu

 

Marți, 24 aprilie

 

Ora 11:30 CSO Voluntari - CS Agronomia București

 Ora 13:30 CN Aurel Vlaicu - CSU Știința București

 

Miercuri, 25 aprilie

 

Ora 11:30 CN Aurel Vlaicu - CSO Voluntari

 Ora 13:30 CSU Știința București - CS Agronomia București

 

Competiția este destinată sportivilor născuți după 1 ianuarie 1998.

 

*foto: Sabin Malisevschi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!