Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ULTIMĂ ORĂ. CSM Târgoviste s-a retras din Liga Națională de Baschet feminin

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.09.2017

CSM Târgoviste a decis, în urmă cu puține minute, să se retragă din Liga Națională de Baschet feminin. Printr-un comunicat de presă, conducerea clubului din Cetatea Chindiei a anunțat că se va înscrie în Liga I. "În viitorul apropiat veți afla și numele vinovaților, care în mod incorect stau ascunși și au o singură dorință, aceea ca percepția să fie că ei sunt nevinovați" a afirmat Ciprian Prisăcaru.

Având în vedere problemele cunoscute și mult discutate, izvorâte din sancțiunile impuse de BAT, FIBA și FR Baschet,  urmare a nesoluționării litigiului pe speța CSM Târgoviște – George Dikeoulakos, dar și a faptului că suntem în imposibilitatea de a forma o echipă competitivă pentru a juca meciurile din Liga Națională de Baschet Feminin, Cupa și Supercupa României, în urma numeroaselor încercări, discuții și analize, a fost luată hotărârea de a NU participa la aceste competiții în sezonul 2017/2018.

Menționăm că am solicitat Federației Române de Baschet înscrierea echipei în Liga I (al doilea eșalon valoric), având stabilit ca obiectiv promovarea, cu speranța rezolvării situației sportive până la acel moment.

Ne exprimăm regretul pentru faptul că, deși avem finanțare și condițiile necesare, am ajuns în această situație de blocaj în privința efectuării transferurilor, stare de fapt izvorâtă din deciziile BAT 0383/2013, 0468/2014, a sancțiunilor impuse și a nesoluționării speței de către instanțele civile până în prezent.

Suntem convinși că în viitorul apropiat veți afla și numele vinovaților, care în mod incorect stau ascunși și au o singură dorință, aceea ca percepția să fie că ei sunt nevinovați și că noi, cei de acum, suntem de vină pentru situația creeată, numai că deciziile BAT, sancțiunile și indiciile sunt idubitabile.

În speranța că veți rămâne alături de echipa noastră, vă mulțumim pentru înțelegerea și sprijinul acordat și vă asigurăm că nu vom lasa baschetul feminin targoviștean să dispară de pe harta competițiilor oficiale.

Președintele CSM Târgoviște – prof. Ciprian Prisăcaru

Cel mai probabil Federația Română de Baschet va fi nevoită să efectueze o nouă tragere la sorți, atăt în Cupa României cât si în campionat, ca urmare a retragerii echipelor CS Politehnica Național Iasi si CSM Târgoviste.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Pierde campionatul o echipa buna,dar nu ne doare lipsa lui Tanase !!Poate jucatoarele bune vin la noi...
    A doua oara scapa Targoviste de SEPSI SIC in supercupa!!

    cu 6 ani în urmă (13.09.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Stire de ultima ora: SEPSI SIC a castigat meciul ca Cargu-Uni Győr in Ungaria cu 74-69.Bravo fetelor...SUCCES SI IN CAMPIONATUL INTERN!!

    cu 6 ani în urmă (13.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!