Stiri Cupa României Masculin

UPDATE. U BT Cluj-Napoca, singura candidată la organizarea Final Four-ului Cupei României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.03.2019

UPDATE. Federația Română de Baschet a anunțat prin intermediul site-ului oficial faptul că doar U BT Cluj-Napoca și-a manifestat intenția de a organiza Final Four-ul Cupei României și All Star Game-ul 2019. Gazda se va stabili oficial luni, 25 martie, la sediul FRB.

 


U BT Cluj-Napoca a obținut o nouă calificare în Final Four-ul Cupei României. Formația clujeană a trecut în dublă manșă de BCM U PItești și este principala candidată la organizarea celor două evenimente, Final Four-ul Cupei României și All Star Game, așa cum anunța Total Baschet în urmă cu câteva zile. Președintele lui U BT Cluj-Napoca, Mircea Cristescu, confirmat dorința clubului de a găzdui cele două evenimente:

 

„Doar două echipe şi-au depus intenţia pentru a organiza, la pachet, cele două evenimente înainte de acel deadline. Am fost noi şi Timişoara. Acum, nu ştiu cât de mult contează scrisorile de intenţie, dar normal nu ar trebui să mai fie acceptate alte echipe doritoare şi cred că aşa se va şi întâmpla. Găzduirea Final Four-ului e una dintre acţiunile pe care le putem dedica sub anul Centenarului. Vom vedea luni, dar noi avem nişte avantaje. În 2014, când am organizat All Star Game-ul, lumea s-a simţit bine la Cluj, acum avem o sală polivalentă, avem şi avantaje organizatorice.”

Mircea Cristescu a vorbit și despre blestemul echipelor care au organizat turneul final:

„Orice blestem există pentru a fi rupt. Dacă ai o sală de 10.000 de oameni în spate se pot întâmpla minuni. Nu ne simţim blestemaţi, avem trei Cupe ale României la rând şi sperăm să o obţinem şi pe a patra, dar trebuie să fim buni pe teren. Când nu suntem buni se vede şi pierdem sau câştigăm greu” a declarat președintele lui U BT Cluj, conform cjsport.ro.

Ședința de atribuire a turneului final al Cupei României la baschet masculin – ediția 2018/19  se va desfășura luni (25.03), ora 11:00, la sediul Federației Române de Baschet. Tot atunci va avea loc și tragerea la sorți. Final Four-ul Cupei României va avea loc pe 17 și 18 aprilie iar All Star Game pe data de 19 aprilie anul current.

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Un Final 4 la Cluj cred că ar conveni tuturor. În primul rând pentru U BT și cei 100 de ani; au sala cea mai mare, iar poziția geografica, la distanță egală de Oradea și Sibiu, asigură o prezență bună și din partea suporterilor acestora. Cred că au toate mijloacele să facă un eveniment foarte atractiv, singurul bemol e perioada aleasă, în mijlocul săptămânii, va trebui să îmi iau două zile de concediu 😉.

    cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      ce rost
      o fi avut sa programeze asa?
      Nu era mai bine vineri sambata duminica?
      Sau iar ne lovim se digi?

      cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca PowerGuard :

    TV
    Din pacate in loc de weekend baschetbalistic (Final 4 + ASG) vom avea un eveniment aruncat in mijlocul saptamanii. Clujenii au probabil avantajul sa fuga dupa job spre sala. Oradenii si sibienii din pacate vor fi nevoiti ori sa isi ia concediu + cazare ori sa faca maratoane zilnice de 300KM dus intors pe superbele sosele ale patriei... Felicitari televiziunii care impune datele de disputare...ma astept ca bonus (pentru ca orele nu au fost inca anuntate) sa avem meciuri de la 8.45 dimineata sa nu se suprapuna cu directele din liga a 4 a de fotbal din Pakistan care au prioritate.

    cu 5 ani în urmă (22.03.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      avand in vedere cat popor
      se uita la un ASG in RO, adica mai nimeni, in afara de noi, astia, ahtiati dupa baschet, daca eram in locul FRB, dadeam final 4 ul cupei si ASGul pt frbtv si il puneam in weekend la ce ora e mai convenabila pentru suporterii care vin la sala din cj, sb si oradea.
      Acum, o alta idee pt care nu s-a programat pe weekend poate fi pt ca, spre exemplu, polivalenta din Cj e mai tot timpul ocupata in weekend-uri cu tot felul de evenimente. Inteleg ca sala din SB cam tot la fel. Nu stiu cum o fi la Oradea.
      Una peste alta, o din nou lipsa de respect si consideratie din partea FRB pt suporterii de baschet din RO. Pe de alta parte, sper ca organizatorii de la Cluj sa faca un eveniment cat mai reusit, sa compenseze cat de cat programarea asta total aiurea.

      cu 5 ani în urmă (22.03.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Programari
    Efectiv eu nu inteleg rationamentul de a programa evenimentul in halul asta. Cu toate ca in fiecare an realizeaza toti ca e o mare tampenie, nu se schimba nimic, iar in urmatorul an se intampla la fel. O posibila explicatie e dorinta televiziunii de a-si umple grila din timpul saptamanii. Dar sa faci asta in detrimentul oamenilor si implicit a spectacolului sportiv, este total absurd.

    cu 5 ani în urmă (25.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!